Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Sisin ardından hep bir Sosa çıkmaz!

Beşiktaş dün akşamki maçta sergilediği performansla üç puanı hak etti mi?

Beşiktaş Mersin İdmanyurdu maçı zemindeki kar yüzünden değil yoğun kar yağışının görüş mesafesini yok etmesinden dolayı ertelenmişti.
Dün sis bastırınca, hepimiz "Yine mi?" dedik. Emin olun bu maç bir kez daha ertelense, Beşiktaş dün akşamkinden daha fazla zorlanırdı. Şenol Güneş'in forma adaleti dün Quaresma'nın 11 başlamasıydı. Portekizli, Başakşehir maçından bir puanı söküp alan isimdi. Galatasaray'ı deviren Mersin moralli gelmişti ama Ümit Özat'ın takımı orta sahayı kalabalık tutup oyunu boğmak dışında bir şey yapmadılar. Elbette ki küme düşme hattındaki bir takımın şampiyonluk yarışında olan bir takımdan bir puan alması büyük başarıdır. Sıkışan oyunda her zaman kanat performansı önemlidir ama Gökhan Töre uzun zamandır ortalıkta yok, zaten Güneş de ancak 45 dakika sabredebildi ona. Kitlenen maçı çözen isim Sosa oldu. Arjantinli bu ligin en yetenekli ve tecrübeli isimlerinden biri, Beşiktaş'a ilk kez de maç kazandırmıyor ama Sosa'nın 3 puanı getirdiği 90 dakikada Kartal, S.O.S sinyalleri de verdi. Beşiktaş'ın üzerindeki bu sisi aralayacak ve görüş mesafesini de netleyecek olan Şenol Güneş'tir. Bu arada Ankara'daki terör olayını şiddetle kınıyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA