Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Genç ve güzel

Fatih Terim çok radikal bir karar alarak başta Barcelona'nın 7 numarası Arda Turan olmak üzere çok önemli yıldızları takıma almadı...
EURO 2016 Fransa hezimetinin adından 2018 Dünya Kupası için yeni jenerasyona, yeni nefeslere formayı teslim etmek için düğmeye bastı. Milli Takım'ın yaş ortalaması 25'e kadar düştü... Uluslararası tecrübe yoktu belki ama coşku vardı, mücadele ve savaş vardı. Başaklar yağmurdan sonra açar, meyveler sabırla olgunlaşır... Gençlerin hepsi yetenekli, yürekli ve hırslı... Milli formayı ne kadar çok ıslatırlarsa, ne kadar çok ter dökerlerse o kadar çok tecrübe kazanır ve kendilerine güven gelir. Emre, Enes, Çağlar... Daha 19'undalar... Özellikle Emre Mor, olağanüstü yetenekleri, karakteri ve sahadaki duruşu ile Milli Takım'ın yeni lideri olma yolunda... Yol uzun ve taşlı... Gençlerimizi, tecrübeli isimlerle harmanlar ve iyi bir ahenk yakalarsak ortaya güzel bir hasat çıkmaması için hiçbir neden yok. Yeter ki takımı yerden yere vurmayalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA