Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Umudu kesmişler

Artık Kadıköy'e gelen her takım Fenerbahçe'den puan alıyor.. Hatırlar mısınız; müthiş rakamlar, analizler, istatistikler vardı bir zamanlar.. Kadıköy'de aylarca yenilmeyen, rakiplerine puan vermeyen bir takım.. Şimdi ne o takım var, ne de o taraftar.. Gündüz maçı olsun diye bağırıyoruz, çağırıyoruz.. Hava da güzel. Ama Fenerbahçe taraftarı yok!.. 19 bin kişi gelmiş maça.. Stadın büyük kısmı boş.. Buradan da şu anlaşıyor ki taraftar bu takımdan umudunu kesmiş!.. Maç sonu tezahüratlara bakarsak, 12'nci adam yönetimden de umudunu kesmiş.. Uzun bir zaman sonra Aziz Yıldırım ve yönetimi istifaya davet edildi. Kısacası Fenerbahçe'nin sorunları azalır diye beklerken, sorunlar büyümüş.. Şu milli arada bu takım ne yapmış acaba? Takımın ne yaptığını bilmiyoruz ama Advocaat, 1 hafta ülkesinde takıldı, onu biliyoruz.. Maç sonu da "Yine gideceğim. Kapı gibi sözleşmemde yazıyor" demiş.. Özeti şu: "Takım bu, mal bu.. Ben ne yapayım. Yaşlı adamım arada dinlenmem lazım."

MEĞERSE EMENİKE DEĞİŞMEMİŞ!
Fenerbahçe'nin Lens, Sow ve Ozan gibi üç önemli eksiği vardı. Dün de bu 3 futbolcu fazlasıyla arandı. Fakat bunun bir mazeret olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bu takımın diğer oyuncularının hepsi bir yıldız değil mi? En azından yıldız diye alınmış oyuncular! Ama Hasan Ali ile Van der Wiel bu takımda nasıl oynuyor? Van Persie döndü, Fenerbahçeliler sevindi ama Hollandalı futbolcu ilk yarıda koşmaktan yorgun düştü!. Yanlış okumadınız.. Forvet arkasında, bir orta saha gibi oynadı, bir oraya bir buraya derken, yoruldu, korner bile attı ve ikinci yarı kayboldu. Van Persie varsa forvette oynamaz mı? Ya şımarık Emenike? Sıkıntılı bir oyuncu... Biz onu düzeldi zannetmiştik ama adam hiç değişmemiş.. Çıkarken yaptığı tripler çirkindi. Adam moral bozuyor.. Oyunda da bol bol top kaybetti.. Hoca Stoch, Aatif ne varsa saldı oyuna... Ama sistem olmayınca, doldur boşalt ile gol aramaya çalıştılar o da sonuç vermedi... Çünkü yaratıcı, takımı pozisyona sokacak bir adam yok.. Kısacası malzeme bu! Alanya ise iyi mücadele etti ve bir puanı hak etti, biraz daha sakin olsalar kazanabilirlerdi bile...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA