Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Bu birlikteliğimiz 2017’de de sürecek

Zor bir yılı geride bıraktık.. 2016 ülkemiz ve milletimiz için sınav niteliğinde bir seneydi.. Şehitlerimiz, ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar, içimizdeki hainlerin 15 Temmuz saldırısı bize büyük acılar yaşattı. Fakat biz millet olarak bütün bu zorluklara karşı birlikte mücadele vererek güzel bir aile birlikteliği de gösterdik..
Demokrasiye, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, saldırılara karşı beraber olduk, omuz omuza, kol kola girdik.. 2017'de bu birliktelik daha güçlenerek devam edecektir.. Sporda da çok güzel olaylar kadar üzüldüğümüz şeyler yaşadık ama her türlü saldırıda, kahpeliğe karşı ortak olduk, dik durduk ve önce "vatan" dedik.. Şehitlerimiz için İstanbul'da yapılan birlik, beraberlik maçı geride kalan zamanda yılın hafızalarda kalacak en güzel olaylarından biriydi.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYALIM

Bu yıl bu güzel görüntüler, beraberlik fotoğrafları, duygularımıza tercüman olan ortak açıklamalar umarız ki devam eder.. Unutmayın ki tüm sıkıntılar paylaştıkça azalır.. Bizler de 2016'da çok yoğun bir spor gündemi ile en iyisini sizlere vermeye çalıştık.. Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Euro 2016, Rio Olimpiyatları ve diğer organizasyonlar derken, binlerce habere imza attık.. Sizler için Brezilya'daydık, Fransa'daydık, Bayburt'taydık.. Şimdi yeni bir yıla başlıyoruz.. Aynı tempoda devam ederek, üzerine katarak...
Bu vesileyle herkesin yeni yılını kutlar, 2017'nin ülkemize mutluluk ve bereket getirmesini temenni ederim.. Tekrardan tüm şehitlerimizi de minnetle anıyorum..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA