Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Sezon başı gelseydi Beşiktaş şampiyondu

Şenol Güneş'in milli takım kararı sonrası seri galibiyetler alan ve ligin en çok ikili mücadele kazanan takımı Çaykur Rize'ye deplasmanda 7 gol atan Beşiktaş, lideri de devirip ikinciliği hatta şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayacağını göstermişti.
Dün orta sahası geçilmez bir Sivas buldular. İkinci yarıda Atiba'nın önde oynayan arkadaşlarına "Yaklaşın, mesafeyi kapatın" işareti aslında gecenin bir özetiydi. Dorukhan ve Atiba rakiple savaşmaktan öne top atmaya fırsat bulamadılar. Kagawa ortalıkta yoktu. Lens bildiğiniz gibi kötü. Bütün yük iki ismin üzerine kaldı: Adem ve Burak Yılmaz… Sivas'ta Diabate mükemmel bir gole imza attı. Bu gol ciddi manada Beşiktaş'ın dengesini devre biterken bozdu.. Böyle kritik anlarda kritik kurtarışlar yapacağı bir kalecisi de olmadığı için Beşiktaş topu 45'te kalesinde gördü. Maça sol bekte başlayan Medel gördüğü sarı kartın üzerine bir de sakin kalamayınca, Şenol Güneş risk almadı ve ikinci yarıda Necip'e forma verdi. Medel iyi futbolcu ama hep sinirli ve dengesiz..
Mete Kalkavan onu atabilirdi.. İyi yırttı.. Aslında Sivas'ta Beşiktaş'ın en çok aradığı isim ortalarıyla Quaresma oldu.. Futbol olarak Sivas'ın gerisinde kaldı ama büyük takımların büyük yıldızları vardı.. Beşiktaş'ta da bir Kral vardı.. Nefis bir frikik golü attı.. Sanırım bütün Beşiktaşlılar aynı şeyi düşünüyor artık. Bu Burak sezon başında transfer edilseydi Beşiktaş'ın kaç artı puanı olurdu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA