Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Türkiye olunca balta çıkıyor!

Koronavirüs günlerinde futbol ekonomisi dibe vururken, UEFA'nın Finansal Fair Play kurallarında esneme yapması ve kulüplere kolaylık sağlaması bekleniyordu. Borçsuzluk evrakının bir ay ötelenmesi dışında UEFA'dan nefes açıcı bir paket gelmedi. Trabzonspor bu sezon Süper Lig'in yönetim katında en organize olan, en iyi yönetilen kulübü.. Başkan Ahmet Ağaoğlu yıllık maaş bütçesini "20 milyon Euro'nun altına düşüreceğim" dediğinde çok insan inanmadı buna. Düşürse bile o takımın yarışta olmayacağını iddia ettiler. Bugün gelinen noktada 16 milyon Euro takım bütçesiyle Avrupa'da şampiyonluk yarışı veren bir başka takım bulamazsınız.. Bir yıl men cezasına karşı Trabzonspor yönetimi çok iyi savunma hazırlamalı ve CAS'tan da hakkını almalı..
Bizim kulüplerimizin borcu yok demiyorum.. Bugüne kadar çok iyi yönetildiklerini de söyleyemem. Ama iş men cezası vermeye gelince, UEFA'nın ilgili kurullarının baltası sadece bizim için topraktan çıkıyor. Oysa ki Avrupa'da borç batağında yüzen onlarca kulüp var!.. Başka ceza açıklandı mı? Hayır! Bu arada saha içindeki rekabet sonuna kadar olmalı iken bir Türk kulübünün aldığı cezaya diğer takım taraftarlarının sevinmesi hatta alkış tutması akıl alacak bir durum değil. TFF Başkanı Nihat Özdemir geçmişte bu cezayı alan tüm kulüplere verdiği desteği Trabzonspor için de yineledi ve linç yedi... Özellikle de bir grup F.Bahçe taraftarından! Ligin başlamasına sayılı günler kala ortamı germenin özellikle de sosyal medya üzerinden bunu yapmanın gereği yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA