Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Dentinho Kartal için çok önemli

Samet Aybaba, Dentinho'yu kısa sürede ilk 11'e sokmak isteyecektir. Bunun ilk adımını Kardemir Karabük maçında olabilir. Brezilyalı'nın performansı Beşiktaş için çok önemli

Dentinho, Kardemir Karabük karşısında ilk 11'de forma giyer mi?
Beşiktaş'a katkısı ne olur?
Aybaba, Dentinho'yu kısa sürede ilk 11'e sokmak isteyecektir. Bunun ilk adımını Karabük maçında atabilir.
Kadro darlığından bahsettiğimiz Beşiktaş için Dentinho'nun performansı çok önemli olacak.
Almeida olmazsa, derbide etkisiz kalan Holosko Karabük maçında da önde mi oynamalı?
Samet Aybaba'nın elinde Almeida tipinde başka bir santrfor olmadığını görüyoruz. Eğer Almeida olmazsa ben yine en önde Holosko ile başlayacağını düşünüyorum Aybaba'nın. Ama asıl önemli olan Hilbert'in ve Sivok'un cezası nedeniyle olmayışı. Dentinho'yu Olcay'la beraber kenarlarda kullanabilir. Holosko'yu sadece derbideki performansıyla değerlendirmemek lazım.
Çünkü her maç farklı karakterdedir.
Beşiktaş'ta Hilbert ve Sivok da kart cezalısı. Bu durum G.Saray, F.Bahçe ve Trabzon'u deplasmanda yenen Kardemir Karabükspor karşısında savunma hattına nasıl yansır?
Beşiktaş'ın önünde, Karabük'ün büyük takımlar karşısında aldığı 3 deplasman galibiyeti var.
Beşiktaş'ta bunu bir kenara bırakıp 'ben kendi oyunumu kabul ettiririm' düşüncesi olursa bu Karabük için avantaj olacaktır. Çünkü futbol rakiple oynanan bir oyundur. Önünüzde böyle 3 deplasman maçı örneği varsa siz de buna göre oynamalısınız.
Beşiktaş, kendi sahasında oynamasına rağmen bu durumu göz önünde bulundurarak oyun stratejisini belirlemeli. Özellikle savunma kurgusunun tamamen değişeceğini hesaplarsak bu düşünce daha da önem kazanır Beşiktaş için.
Sezon sonunda bu takımı nerede görüyorsunuz?
Derbi sonrası yarışın biraz gerisine düşmenin Beşiktaş'ı psikolojik olarak nasıl etkileyeceği çok önemli. Final maçlarına doğru gelinirken özellikle Beşiktaş'ın cezalı ve sakat oyuncularının durumu da çok belirleyici olacaktır. İlk yarı olarak değerlendirdiğimizde oyun olarak da sonuç olarak da başarılı bir takım ve teknik adam performansı var. Ancak bundan sonraki değerlendirmeyi ancak ligin sonunda yapabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA