Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Adalet için Orman

* Beşiktaş'ta 16 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimiyle ilgili görüşünüz nedir?
Bu seçimde isimleri bir kenara koyup sadece Beşiktaş'ta 1.5 senedir ne olduğuna baktığımızda, böylesine olumsuz bir mali tabloda başkanlık sorumluluğu alan Fikret Orman, bana göre sportif kararlarında ve söylemlerinde hata yapmıştır ama Beşiktaş'a yanlış yapmamıştır. Bu yüzden seçim adaleti açısından, tüzük değişikliği nedeniyle sadece 14 ay başkanlık yapan, böyle zor bir dönemde sorumluluğu alan bir başkana bir dönem daha görev yapması için bu süre verilmelidir.

DAĞILMAYAN BİR YÖNETİM
Ayrıca 'FEDA' bir fakir edebiyatı değil, taraftarlığı tarih eden önemli bir olgudur. Buna böyle bakmak lazım. Tabii ki hedef her zaman güçlü Beşiktaş'tır. Ama Sayın Fikret Orman'ın da dikkat etmesi gereken önemli noktalar var. Orman, yeni kuracağı oluşumda her demokratik ortam gibi tartışarak karar veren ama dağılmayan bir yönetim oluşturmak zorundadır. Başka türlü arzulanan Beşiktaş'a ulaşamazsınız.

* 16 Haziran'da yapılacak seçim öncesi mevcut yönetimin nasıl hareket etmesi gerekiyor?
Yeni sezon öncesi yapılacak başkanlık seçimlerinde mevcut yönetimin önemli bir görevi var. Tabii ki 16 Haziran'dan sonra alınacak kararlar resmiyet kazanacak ancak mevcut yönetimin de sanki devam edecekmiş düşüncesiyle teknik adam ve oyuncu arayışına (ki dönem, bu dönemdir.. Yoksa kaçırmış olacaksınız) devam etmelidir. Bağlayıcı kararlar almadan bütün planını organize etmelidir. Çünkü Beşiktaş başkanlık seçimi, rakiplerin çatışması değil Beşiktaş'a hizmet verme yarışıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA