Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Çok zor günler

Şampiyonlar Ligi'ne veda, ligde kaybedilen puanlar, giderek şampiyonluk hedefinden uzaklaşma, kupa maçında dün akşam alınan skor ve daha da önemlisi oynanan oyun... Yani Galatasaray'da çözülmeler... Gerçekten zor günler geçiriyor Galatasaray...
Kadro yapısı, oyuncu seçimleri vs. ama gerçekten bir türlü olmuyor. 'Kadrom bu kadar geniş' derken, Ceyhun ile Burdisso ile fark yaratmaya çalışmak mümkün değil! Galatasaray'ın artık problemi saha içinden dışarıya doğru yayılmaya başladı. Camia olarak, kulüp olarak kafayı toparlayıp gerçekçi iki hedefe, lig ikinciliğine ve kupaya kilitlenip Avrupa'ya uzanmak... Galatasaray'ın önündeki yol bu gözüküyor. Ancak böylesi bir havayla bunları yapması zor görünüyor sarı-kırmızılı takımın... Belki de en önemlisi Roberto Mancini'nin Galatasaray'a bakışı... Son iki yılın şampiyonu Galatasaray'ı bunca sportif yatırıma rağmen gerçekten çok zor günler bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA