Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Bu maçı unutun

Beşiktaş, dün sadece kazandı. 90 dakikalık oyunda tek bir şey yaptılar; bir gol atıp kazandılar. Bence dünkü karşılaşmanın özeti buydu. Beşiktaş adına maçı değerlendirecek olursak hep olumsuz şeyler konuşuruz dünkü oyunuyla ilgili.
Liverpool karşısındaki zaferini düşündüğümüzde Beşiktaş'ta yaşanan düşüşün sadece lige dair olup olmadığı sorusu karşımıza çıkıyor. Çünkü ligde son haftalarda ortaya konan futbol doyurucu değil. Sivasspor karşısında ilk yarıda dengeli bir oyun vardı ama golü attıktan sonra tamamen tek kaleye dönen bir Sivasspor-Beşiktaş maçı izledik. Bazı maçlarda golü atıp öne geçer, sonra da tabiri caizse golün üstüne yatarsınız. Bu da hiçbir şey üretmeseniz de rakibe pozisyon vermemek anlamına gelir. Ancak Beşiktaş rakibine dün ciddi pozisyonlar verdi. Yani 1-0'ı koruyan Beşiktaş değil, golü atamayan Sivasspor'du.
Umuyorum Beşiktaş, bu maçtan Belçika'ya sadece cebindeki 3 puanı taşıyacaktır. Çünkü Club Brugge karşısında avantajlı skoru almak istiyorsa oyun olarak bunun çok üstüne çıkması gerecek.

GÖKHAN SİVAS'A GELMEMİŞ !

Oyuncular üzerinden gidecek olursak bir tek oyunun bir bölümünde Atiba'nın performansından bahsedebiliriz. Takım savunması ise Liverpool maçında ne kadar doğruysa dün Sivas karşısında o kadar yanlıştı. Necip bireysel olarak çok hata yapmasa da hamle eksikliği çok pozisyon vermesine neden oldu. Buna Ersan da dahil. Özellikle Opare kanadı, takım halinde o bölümdeki zafiyetten dolayı Sivas'ın en çok kullandığı bölge oldu. Veli kayboldu. Gökhan Töre sanki Sivas'a hiç gelmemiş gibiydi. Demba Ba'da haftalardır ciddi bir düşüş olduğu doğru. Sonradan oyuna giren Tolgay'ın nerede oynadığını ise çözemedim.
Sonuç olarak; Beşiktaş şampiyonluk yarışında 3 puanı aldı. Ancak yapması gereken bu maçı tamamen unutmak ve hatalarından da ders çıkarmak.

En yüksek not 7
Atiba

En düşük not 3
Sosa

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA