Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Sadece mağlubiyet

Beşiktaş'ta bireysel performanslara bakarsak ideal 11'i zorlayacak bir tek Kerim'i gösterebiliriz

Beş iktaş , dünkü maça revize edilmiş ama zaman zaman ilk 11'de kullandığı futbolcularla çıktı. Turu garantileyen Beşiktaş'ın as kadrosundan yoksun çıktığı kupa maçında alınan böyle bir mağlubiyeti çok farklı değerlendirmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü artık turu cebine koyan takımlar kupa maçlarında çok farklı kadrolarla çok farklı deneyimler yaşıyorlar. Bu da onun getirdiği bir sonuç. Tamam evet Necip Uysal vardı, Necip vardı, Cenk Tosun ve Kerim vardı. Ancak Beşiktaş için takım bütünlüğünden bahsetmek çok zordu... Gençler ve yedeklerle kurulu Beşiktaş'ın bu yenilgisi Süper Lig'e yansıyacak bir sonuç değil.. Tabi ki Beşiktaş kupada devam etmek istiyor ama biliyoruz ki Beşiktaş'ın en büyük ve tek hedefi ligde şampiyonluk... Yenilen gollerde kaleci Günay'ın hatasından bahsedemeyiz...
Çünkü sahada senkronize bir takım oyunu söz konusu değildi...
Futbolda sadece mücadele etmek yetmez, bunun yanında kolektif uyum ve yetenek de gerekir... Bireysel performansa bakarsak dünkü kadrodan Beşiktaş'ın ideal 11'ini zorlayacak bir tek Kerim Frei'yi gösterebiliriz. Çalışkan ve çok istekliydi... İyi niyetli olsa da Mustafa Pektemek'in ise fiziksel olarak henüz istenilen seviyede olmadığını söyleyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA