Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT TİMURLENK

1 eksi, 2 artı...

Portekizli teknik adam Sa Pinto bilmediği bir ligde şampiyonluk yarışı veren rakibi karşısında neyi değiştirmeyeceğini bilecek kadar tecrübeliydi. Sumudica'nın hücumda üçlüye dönen oyun kurgusu onunla fazlasıyla beşli savunmada kaldı, çünkü Gaziantep cezalısı ve sakatlıktan döneni Mirallas ile eksikti. Kapanan takımın ömrü ilk golü yiyene kadar. Rakibi sıfırda tutmak istiyorsanız ve kalenizde Muslera varsa ilk 45 dakikayı da çöpe atabilirsiniz hatta... Hafta boyunca transferle boğuşan ve 'Cuma akşamı da Gaziantep deplasmanım var' havasında Galatasaray için bu deplasman zor maçtı. Feghouli sakatlanmış, Oğulcan yok ve iki Emre beklenenden çok uzakken oyun yine ilk yarıda iki adamın üzerine yıkıldı: Belhanda ve Arda... Kötü zeminli Malatya deplasmanının bir dejavu'su... Aradaki fark Muslera'nın uzadığı iki pozisyondu...
Terim, her şans verdiğinde kötü oynayan Emre Akbaba ile yine 11'de başlayıp hanesine eksi bir yazdırdıysa, ikinci yarıdaki değişikliklerle de iki artıyı buldu. İki hızlı adam Onyekuru ve Kerem oyuna girerken iki yetenekli adam Arda ve Emre Kılınç orta sahayı tuttular. Yorulduklarında da enerjileri yüksek Etebo ve Ömer'e yerlerine bıraktılar... Onyekuru tabelayı yazarken, Muslera 3 pozisyonda 'Buradayım' dedi. Saracchi de iyi savunmasını çizgiden çıkardığı bir topla süsledi. Zirveden 5 puan uzaktaki Galatasaray için transfer gürültüsünün kafaları şişirdiği bir haftanın açılış karşılaşmasında 3 puan, 3 puandan fazlası... Terim şimdi rakipleri santra noktasına yürürken, Florya'da puzzle'ın eksik parçalarını, idmanlarda yeni transferlerle tamamlayabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA