Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT TİMURLENK

Garipliğin senfonisi!

Kariyerinde üst düzey bir kulüpte sportif direktörlük yapmamış. Bu kariyere sahip bir insan ülkesi İtalya’da ufak tefek işler bulabilir

Galatasaray yönetiminin galiba şöyle bir taktiği var: 'Sıfır iletişim de bir iletişim biçimidir.' Judodan sorumlu yönetici; "Guardiola'yı aradık konuştuk, yardımcısı gelecek, başkan bundan haberdar" diyor. Başkan da "bizzat ben görüştüm" diyor. Torrent ile ne zaman nerede görüşüldü bilen yok. Luis Campos sportif direktör olacak haberleri çıkıyor. Resmi tek satır açıklama yok. Campos, Fransa'da 'Hayır sportif direktör olmayacağım danışman olacaksam da bu gelecek sezon için. Bu konuyu görüşüyoruz' diyor. Medya da Portekizli futbol aklını, 'Yok Falcao'yu keşfetti, Luyindama'yı götürdü, Pulgar'ı getirdi' diye göklere çıkarıyor. Galatasaray'da garipliklerin bitmeyen senfonisinde yeni bölüm İtalyan sportif direktör Pasquale Sensibile.



İCRAATLARI GENEL KURULDA ANLATSINLAR
Sensibile iki yıldır menajer Federico Pastorello'nun (Romelu Lukaku'nun ve Mbaye Diagne'nin eski menajeri) şirketinde çalışıyor. P&P'nin ofisi Monte Carlo'da, Campos'un ofisi de orada. Kariyerinde üst düzey bir kulüpte sportif direktörlük yapmamış. 14 yıl önce Juventus'ta son 10 yılda da iki kez Walter Sabatini sayesinde Roma'da scoutluk yapmış. Bu kariyere sahip bir insan ülkesi İtalya'da ufak tefek işler bulabilir. CV'si var internette zaten. 'Torrent'in oynattığı futbol Galatasaray'ı Osasuna'ya çevirdi' demiştim. Galatasaray'dan Fortuna Sittard olmaz Fortuna Sittard'takilerin de bunu biliyor olması lazım. Sanırım bütün bu icraatları G.Saray Genel Kurulu'nd a anlatacaklardır, anlatmalılar da.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA