Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Mancini'nin geldiğini yeni anlamışlar!

Dün akşamki G.Saray'ın üzerinden baskı kalkmış. Bu, şunu gösteriyor. G.Saraylı futbolcuların bazıları, Fatih Terim ayrılmasına rağmen, hala daha aniden Fatih Terim başımıza gelir mi tedirginliği içindelermiş. Fatih hocanın gidip Mancini'nin geldiğini G.Saraylı futbolcular ancak bu maçta hissetmeye başladı. Daha da kestirme yazarsak G.Saraylı futbolcular dün gece şunu anlamışlar, Fatih Terim gitti yeni hoca Mancini!
Aslında G.Saraylı futbolcular dün gece zaman zaman gösterdikleri hırsla Juventus maçının havasına girdiklerini anlattılar. G.Saray bu kadar kötü sonuçlar almasına rağmen Juventus'u yenip bir üst tura çıkarsa her şey örtülecek. Sil baştan olacak. Yani Juventus maçı resmen bıçak sırtı.
Elazığ G.Saray'ın rakibi değildi. Nitekim G.Saray 2-0 yaptıktan sonra işi idare etti. Mancini dahil herkesin aklı Juventus maçında o belli. Burak yine ofsayt kralı. Arada da güzel goller atmıyor değil. Drogba serbest vuruşta topun başına gitmedi.

GÖREVLERİNİN FARKINDA DEĞİLLER!

Bir de işin başka yönü var. Juventus'a yenilebilirsin. Ama çıkarsın maça çatır çatır oynarsın, tekmeye kafa koyarsın. Sonunda da "Benim adım hıdır yapacağım budur" dersin. Yoksa kimse kimseye yardım etmez, kaçak güreşirsen sahte futbol oynarsan son 1.5 ayda yaptığın gibi seni çok kötü günler bekler.
Benim dikkatimi farklı bir şey çekti. Hakan Balta oyuna girecek, altındaki şortun rengi siyah. Sahada oynayan arkadaşlarının şortunun rengi kırmızı. Son anda ikaz ettiler, içeri girdi, şortunu değiştirip oyuna girdi. G.Saray'da bir futbolcu daha sahaya girmeden şortunun rengini fark edemiyorsa o işte bir sakatlık var demektir.
Şortunun rengini fark edemeyen bir futbolcu sonra sahada çok şeyi fark edemez. Bu şunu gösteriyor, G.Saray takımında menajer, malzemeci daha hala görevlerinin farkında değiller. Futbolcu dersen o zaten hala Fatih Terim'in etkisinde herhalde. Hakan Balta'nın şortunun siyah veya kırmızı olmasından Mancini'nin sorumlu olmaması lazım. Yani fıkra gibi bir olay. Futbolcunun şortunun rengini bile teknik direktörün dikkatini çekeceği ülke herhalde sadece Türkiye'dir. Eğer Mancini bunu bilseydi aldığı ücreti ikiye katlardı.

HAKEM KARTIYLA, DÜDÜĞÜYLE KONUŞUR

Dün gece hakem neticeye tesir edecek işler yapmadı. Futbolcularla da münasebeti iyiydi. Bence yaptığı en güzel şey Selçuk İnan'ın üzerine oynamasına ve ısrarla itiraz etmesine gösterdiği sarı karttı. Hakem çok fazla konuşmaz. Kartlarıyla konuşur, düdüğü ile konuşur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA