Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Beşiktaş'ı izlemek için sağlam raporu lazım

Son zamanlarda Beşiktaş'ın maçlarını seyredecek taraftarların tam teşekkülü bir hastaneden sağlam raporu alması lazım. Bu şaka değil. Çünkü siyah-beyazlı futbolcular yaptıkları acemi hareketlerle son 10 dakika önce kendi tansiyonlarını yükseltiyorlar. Acayip acayip, tuhaf tuhaf işler yapıyorlar. Bir gol yiyorlar, yan toptan! Hadi rakip seyrediyor tamam, vuramadıkları için korkudan Beşiktaşlı oyuncular da dokunamıyorlar ters bir vuruş yapıp kendi kalemize sokabiliriz diye. Peki ama kaleciye ne demeli? Onun bir de elle oynama avantajı var, o da seyrediyor.
Beşiktaş diğer maçlara göre daha bir topyekün oynadı. Birbirlerinden fazla kopmadılar, yardım ettiler. Dany faydalı olacak. 3-5 maç iyi oynasın onu istemeyen seyirci bağrına basacaktır.
Beşiktaş'ın attığı ikinci golde iki takım futbolcuları da ellerini, kollarını kaldırdılar. Bir kısmı "ofsayt" diye bir kısmı da "değil" diye. Türkiye liglerindeki en büyük hastalıklardan biri de bu. Sen işine bak kardeşim. Hakem bayrağını kaldırır, kaldırmaz. Nitekim ofsayt pozisyonunda bir Beşiktaşlı oyuncu var ama o oyuncu tamamen şeklen ofsayt. Gol vuruşunu yapan oyuncu değil.
Biliç'in de hatası var. Son 15 dakika Beşiktaş topa basamıyor. Yedek kulübesinde bu işi en iyi yapacak adam yanında oturuyor. Ama Bilic devamlı ayakta olduğu için onu göremiyor herhalde; yani Fernandes'i. Oyuna soktu ama belki de maçı berabere bitirebilirdi, Fernandes ısınmadan.
Öyle veya böyle stadı olmayan Beşiktaş, Kasımpaşa ile sorun yaşayan Beşiktaş, G.Saray'ın bir puan gerisinde. Biraz daha kımıldarlarsa bir sürpriz yapabilirler mi? Keşke yapsalar da Süper Lig biraz renklense.
Gökhan ilk golde çok güzel hareketler yaptı. Devamında nefis bir gol attırdı.
Genelde de fena işler yapmadı. Ama 70'den sonra yoruldu.
Sergen Yalçın'ın Gaziantep'i Beşiktaş'ın zaaflarından faydalanarak son 25 dakikada baskı kurmaya kalktı. Ama zaman yetmedi.
Cenk transferinde bence terslik yok. Psikolojik olarak etkilenmiş midir? Zannetmiyorum. Cenk, Beşiktaş'ın ilacı olur mu? O konuda da şüphem var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA