Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Mahalle baskısı var!

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA

Futbolculara lisans vermeden önce tam teşekküllü bir hastaneden heyet raporu alıyorlar. Ama aynı futbolcuları zeka testine sokmuyorlar. Sakın "Aptal adamdan futbolcu olmaz" dediğimi zannetmeyin. Ama futbolcu akıllı olacak, zeki olması yetmiyor.
Aynı geçen hafta Egemen'in yaptığı gibi, aynı dün gece Kerem'in yaptığı gibi. Bir de buna hakem faktörünü ekleyin! Seyirci ve takım baskısıyla, basın baskısıyla İstanbul'da büyüklerin şansı her zaman yüzde 25 daha fazla olur.
Düdük açısından... F.Bahçe tat vermiyor, bir sorunları var. Büyük ihtimalle antrenman sorunları. Ya doğru dürüst idman yapıyorlar, antrenmanlardan sonra yeteri kadar dinlenmiyorlar ve sigortalar atıyor. Ya da yan gelip yatıyorlar sigortalar atıyor. Sanki bana birincisi gibi geliyor. Şunun altını kesinlikle çizelim hakem Fırat Aydınus Kerem'i çok doğru attı.
Fırat Aydınus FIFA hakemi ama Kasımpaşa yayın üzerinden serbest atış kazanıyor, baraj 9.15 değil 7.15.
Kasımpaşalı oyuncuların yerinde olsam kart görme pahasına o atışı yaptırmam.
Alper dün gece takımın en iyisi.
Sol kulvarda çok iyiydi. Emre harika bir gol attı. İyi niyetle de çalıştı. Ama ettiği küfürler ekranlarda net anlaşılıyor. Yalnız onun mu? Tribünde Caner'in ettiği küfürler de.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA