Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Mancini, Sabri'den hala ne bekliyor!

Galatasaray'dan bir şeyler olacak diyoruz, nitekim maça o havada başlıyorlar. İlk 10 dakika atıyorlar golü, sonra stop. 85'inciyi dakikaya kadar yoklar. Ondan sonra biraz kıpırdıyorlar ama nafile. Zaten o iki arada bir derede iki gol atıyorlar. Aslında hakem iyi maç yönetti. Mesela bir beyin cimnastiği yapsak Drogba'yı, Sneijder'i Selçuk'u oyundan atsa ne fark ederdi? Hiç olmazsa diğer oyuncular daha fazla hırslanır, daha iyi mücadele ederlerdi.
Drogba uzun zamandır yok. Mutlak bir sebebi vardır. Eğer bu sebebi bulamazlarsa veya halledemezlerse Drogba'yı oynatmanın bir anlamı yok. Selçuk'un da bir derdi var! Onu da halletmeleri lazım. Onu da halledemezlerse Selçuk'u da oynatmaları gereksiz. Çünkü dikkatle izlerseniz bu iki oyuncuda bir sorun olduğunu görüyorsunuz. Sneijder'in daha farklı herhalde. Çünkü o bazı maçlarda tavan vuruyor, bazen dibe. Galatasaray pres yapayım diyor, bütün futbolcular tek tek pres yapıyorlar. Rakip ayağa 3 pas yaptı mı hepsi oyundan düşüyor.
G.Saray ne onu yapıyor ne ötekini. O zaman da takım olarak oyundan düşüyorlar. Dün olduğu gibi.
Yeni aldıkları Telles iyi bir kumaş, belli. Eğer İstanbul gecelerine uymaz da İstanbul gündüzlerinde oynarsa faydalı olacak. G.Saray hala Sabri'den medet umuyor. Bu nasıl bir transfer sistemi, politikası anlayamadım. Sabri zaten reklamda kendini kabul etmiş. Maçta ne bekliyorsun?
Antalyaspor alt sıralarda geziniyor. Dünkü Galatasaray'ı yenemiyorlarsa onlar da kendilerine çeki düzen versinler. Çünkü oynayacakları rakipleri her zaman G.Saray gibi helva veya hamur gibi olmayacak. İki takım da hakeme sakın bir şey söylemesin. Sahanın zemini de iyiydi, hava da iyiydi. Ona da bahane yok. Yani iki takımın da sığınacak bir limanı yok. Galatasaray dün akşamki gibi oynar ve mücadele ederse şampiyonluk yarışından çabuk uzaklaşır.
Galatasaray yeni bir kadro kuruyor tamam. Mancini yeni gelenlere şans tanıyor o da tamam. Ama acaba Mancini "Benim için şampiyonluk önemli değil. Ben gelecek yılın takımını hazırlıyorum mu" diyor. Çünkü Fenerbahçe'nin seneye Şampiyonlar Ligi'ne gitmemesi Mancini'yi bu yola itebilir. İyi güzel de o zaman Sabri'de niye ısrar ediyor?
Melo sarı kart sınırında. Bir tane daha görürse Beşiktaş maçında oynayamayacak. Onun için yüzünden gülücükler eksik olmadı. Hem hakeme hem rakiplerine karşı olmayacak derecede sempatikti. Demek ki bu oyuncu keşke her maç sarı kart sınırında oynasa. Gülünce yüzünde güller açıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA