Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

TFF, LiG tv'yi satın mı alıyor?

Dünyada bir ilke şahit olacağız herhalde...
Bir duyum geldi; Türkiye Futbol Federasyonu kurumsal olarak Digiturk'le pazarlığa oturuyormuş... Konuşmalar başlamış.
Böyle bir şey var mı, doğru mu? Eğer doğruysa, hem alıcı hem de satıcı olarak bir mal nasıl pazarlanacak? Burada Türkiye Futbol Federasyonu'nun tamamen tarafsız olması gerekmez mi? Çünkü bir tarafta kulüpler olacak bir tarafta da yayıncı kuruluş. Bunlar bu malın pazarlığını yaparken, Futbol Federasyonu'nun kenarda durup, yüzde 100 tarafsız olması gerekmez mi? Yine eğer doğruysa, Digiturk'ü Futbol Federasyonu alırsa 3 dakikalık görüntüleri bütün televizyonlara vereceklermiş. Düşünce olarak iyi birşey ama bu görüntüleri verirken Futbol Federasyonu tamamen tarafsız mı hareket edecek yoksa kendi tayin ettiği hakemlerin hatalarını ve günahlarını kapatmak için belli görüntüleri yollamayacaklar mı?
Veya maçlarda çıkan olaylarda işine gelen görüntüleri verip, işine gelmeyenleri vermeyecekler mi?
Maçlara giden temsilciler ve gözlemciler Futbol Federasyonu bünyesinde çalışan insanlar değiller mi? Bunların da zor durumda kalmaması için yayınlar nasıl verilecek? Veya işler kötü gidip şampiyonluk koparsa, malın değeri düşme korkusuyla maçlara ince ayar yapılabilir mi? Bakınız bu bir anda benim aklıma gelen sorular. Bunları daha da çoğaltabiliriz. Eğer böyle birşey olursa bir yerde Futbol Federasyonu ticarete soyunmuş olmuyor mu? Yani neresinden bakarsanız bakın sakat bir durum... Eğer doğruysa ve bu aklı onlara kim verdiyse vallahi de billahi de bravo. Şunu da diyebilirler, "Erman Bey kardeşimiz, senin bilmediğin şu olaylar var. Biz şunlar nedeniyle bu işe talip olduk. Şu sıkıntılar var onları aşmamız gerek."
Böyle bir olaya giriliyorsa eğer kamuoyuna bir görüş bildirmek zorunda kendilerini neden hissetmiyorlar? Yoksa "Biz yaptık oldu"ya mı getirecekler. Şu ana kadar Futbol Federasyonu'na çeşitli konularda sorular iletmeme rağmen en ufak bir cevap gelmedi. Bakalım bu sorularıma Federasyon'dan bir açıklama gelecek mi? Geldiği gün aynen okurlarımla paylaşacağım.

Eğer doğruysa ve bu aklı onlara kim verdiyse vallahi de billahi de bravo!

Kendilerini neden kamuoyuna bir görüş bildirmek zorunda hissetmiyorlar?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA