Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Beşiktaş'ı sallamıyorlar!

TFF, Fener ve G.Saray'dan korkuyor. Onların maçı olsa ortalık yangın yerine döner

Öncelikle Beşiktaş federasyonun gözünde etkili bir takım değil. Bu maça tayin ettikleri hakem belki ileride iyi bir hakem olacak. Ama Türkiye Ligi'nde bu sene ikinci olacak takım Şampiyonlar Ligi'ne gidecek. Rakibi Rize düşme hattında. Eğer böyle bir maça Ali Palabıyık'ı veriyorsanız o zaman sizin FIFA hakemlerinizde iş yok demektir. Bu maça bu hakemi veriyorsanız siz Beşiktaş'ı sallamıyorsunuz demektir.
G.Saray'ın veya F.Bahçe'nin Rize'de oynayacağı maça bu hakemi verin bakalım ortalık yangın yeri olacak mı? İki tane pena-l tı verdi Beşiktaş'ın aleyhine. Birincisinin uzaktan yakından penaltı ile alakası yok. İkincisi de yayıncı kuruluş görüntülerine göre çözmeye imkan yok. Kafaya çarpıp mı gidiyor, yoksa koldan mı kafaya gidiyor. Ama esas görüntü pazar akşamı çıkacaksa ortalığa onu bilemem. O zaman seyirciyi aptal yerine koyuyorlar. Bu iki penaltı kararından sonra hakem bütün takdir haklarını Beşiktaş lehine kullandı.

G.SARAY'DAN DAHA İYİ TAKIM OYUNU
Şunu da göz ardı etmeyelim; Beşiktaş'ın stadı yok, parası da fazla yok. Devamlı borç ödüyorlar. "Feda" diyorlar. Rakiplerinin durumu tam ters. G.Saray kadrosuna çilekler alıyor. Beşiktaş'ın bırakın çileği pudra şekeri alacak hali bile yok. Böyle olduğu halde bu maçı alsalardı G.Saray ile puan puana olacaklardı. Beşiktaş için şu anda tek hedef var, Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Gidebilir mi, gider. İnanırlarsa. Çünkü G.Saray'a göre daha bir takım olarak oynuyorlar. Federasyon F.Bahçe ve G.Saray'dan korkuyor. Yıldırım Demirören ve Zekeriya Alp Beşiktaşlı. Şöyle bir baktığınızda Beşiktaş'ın kötülüğünü istemezler gibi geliyor insana. Ama bir beyin cimnastiği yapalım. Mesela Demirören Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne gitsin ister mi? "Ben yokken Beşiktaş başarılı olsun" der mi? Alp geçtiğimiz aylarda "Hakem hataları Beşiktaş aleyhine çok yapılıyor" demişti. Bir hafta sonra Beşiktaş'ın lehine hata yapıldı. Federasyon bir de yayıncı kuruluşun %65 hissesini almaya çalışıyor. Bu hakem tayinleriyle veya aldığı TV'nin görüntü servisleriyle bu işler nasıl olur bir düşünün! Hani derler ya ayranın yok içmeye, tahtravalli ile gidersin döner yemeğe!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA