Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Fatih Terim iyi ama...

Fatih Terim ismine itirazım yok, itirazım kendisiyle yapılan 5 yıllık sözleşmeye!

Milli Takım'ın hazırlık kampını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Fatih Terim'in teknik direktörlüğüne hiçbir itirazım yok, o da tamam. Burada bir tek itirazım Terim'le yapılan 5 yıllık sözleşmeye. Yarın bir gün bu federasyon gidip başka bir federasyon gelirse ne olacak? Fatih hoca bu takımı 2016'ya götürmek için geldi. Fatih hocayla belli bir miktarda anlaşırım, 2016'ya gidersek külliyetli bir miktarda maddi destek yaparım, gidemezsek de yollarımızı ayırırım. Fatih Terim 2016'ya giderse hem maddi olarak kaybım olmaz hem de 2018 için tekrar anlaşırım. Ama gene bu anlaşmayı yaparken elemeleri ayrı hedefi ayrı tutarım, yoksa emekli maaşı alır gibi teknik adamla anlaşamazsınız. Böyle bir şey yapmaya hakkınız yok.

Milli Takım'ın hazırlık maçlarındaki performansını nasıl buldunuz?
Abdullah Avcı'nın takımına göre daha derli toplu bir Milli Takım gördüm.
Kulüp takımı havasında mücadele ediyorlar. Terim'in bu konuda becerisi var. Ama oyunu değiştirecek etkili futbolcun var mı? Fatih Terim ismine itirazım yok, itirazım kendisiyle yapılan 5 yıllık sözleşmeye!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA