Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Prandelli değişiklik için çok geç kaldı

İlk 45 dakika Fenerbahçe, sahada istediğini yaptı. Rakibini oynadığı futbola zorladı. Sarı-lacivertliler, hücum ederken oyunu taç çizgisine kadar indirdi. Yani Galatasaray defansını akıllıca yanlara doğru açtılar. Buradan ortalarla Galatasaray defansını çok zor duruma düşürdüler. Yan toplarda Galatasaray defansı, tiyatro izler gibi pozisyonları izlediler. Yan toplarda Galatasaray, oyuna hiç hakim olamadı. Sarı-kırmızılı defans ya seyretti ya da topu sektirdi. Yani defansın, ideal bir defansın yapmayacağı işyeri yaptılar. İlk yarının tümüne baktığımızda F.Bahçe'nin kesin üstünlüğü vardı. İkinci yarıda da değişen aslında pek fazla bir şey olmadı. Maçın bitimine kadar olan zaman diliminde etkili olan taraf F.Bahçe'ydi. G.Saray'da ben bir şey göremedim. Bir tek Muslera vardı. Yani maçın normal süresinde F.Bahçe ile Muslera vardı akıllarda. Emenike ikinci yarıda inanılmaz goller kaçırdı. İlkinde kale önünde bir ayağı vurdu, diğeri G.Saray savunmasının yapamadığını yaptı. Kendi tehlikesini kendi önledi. Diğer inanılmaz pozisyonda önünde Muslera ayaklarını uzatarak yattı. Başka oyuncu olsa topu havalandırır kaleye topla girer.
Kuyt çok profesyonel bir oyuncu. Bir ara hakeme gözlük işareti yapıp sarı kart yemesini tabii ki profesyonelce bulmuyoruz. İlk yarıda F.Bahçe'nin kaptanı Emre takımını istediği gibi yönetti. Yani oyunun kaptanlığını layıkıyla yaptı. Galatasaray'da bunu yapacak oyuncu ilk devrede sahada yoktu.
Kaptan Selçuk'un da, Emre gibi takımını yönetmesini beklerdim ama göremedim. Emre'yi ben olsam ikinci yarının sonunda oyundan almazdım.
İsmail Kartal, Emre'yi kenardan iyi inceleyememiş. Prandelli ise bence değişikliklerde çok geç kaldı.
Tribünlerden saha atılan onca yabancı madde vardı, inanamıyorum. Bir insan maç izlemeye mi gelir sahaya madde atmak için mi? Atılan patlayıcılar iki takım oyuncusunu da tedirgin etti. Su şişeleri, çakmaklar... Onlara üzücü bir haberim var tribünlere konan kameralar ile bu taşkınlık yapanlar izleniyormuş. Tespit edilip haklarında kanuni işlem yapılacakmış.
İnşallah da bana gelen bu haber doğrudur ve ceza alırlar.


Dirk Kuyt, çok profesyonel bir oyuncu. Bir ara hakeme gözlük işareti yapıp sarı kart yemesini tabii ki profesyonelce bulmuyoruz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA