Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Fenerbahçe heyecan vermiyor

İki takımın taraftarları yıllardır gergin, futbolcular gergin, kamuoyu gergin. Bu kadar ağırlık oynanan maçın üzerine çökünce maç da ağırlaştı. İki takım da sanki ağır sıklet boksörleri gibi ağır ağır oynadılar. Öncelikle yapmak istedikleri 'hata yapmayalım' fikriydi. Hiç risk almadan oynamaya kalktılar. Böyle bir anlayış defansta tamam ama hücumda?
O zaman neredeyse hiç pozisyonu olmayan bir maça girdik. Trabzonspor, eski Trabzonspor değil.
Mümkün olduğu kadar topun arkasına fazla adamla geçiyorlar. '
Kalede tehlikeyi az görelim, sonra atarız' diyorlar.
İlk 75 dakikada Fenerbahçe'nin direkten dönen bir topu bir de Yatabare ile Waris'in dışarı attığı iki top var. Koca maçta 3 tane pozisyon var.
25 dakikaya bir pozisyon düşüyor. Keçi boynuzu gibi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic bazı şeyleri değiştirmiş. Her şeyden önce, herkes oyuna ortak oluyor. Kaçak dövüşen yok.
Baskılı, tazikli maç olmayınca Emre de yürüye yürüye oynadı.
Hiç zorlanmadı.

BEKİR'E SARI ÇIKMALIYDI
Dünkü maçta hakeme dönecek olursak,
Fırat Aydınus, Bekir'in elle kestiği pozisyonda sarı kartını kullanmalıydı. Çünkü Trabzonspor hızlı hücuma çıkıyordu.
Hakem Aydınus bunu "ele çarpma" olarak değerlendirdi.
Trabzonspor yepyeni bir kadro. Bu kadro daha tam kadro olarak antrenman bile yapmadı. Öyle olmasına rağmen bu maçtaki görüntüleri ileride Trabzonspor'un daha iyi olacağı yönünde. Fenerbahçe standart bir kadro. Bu oyuncular yıllarca yan yana oynadılar ama Ersun Yanal dönemindeki Fenerbahçe dün gece sahada yoktu.

BU SENE İŞLERİ ÇOK ZOR

Fenerbahçeli futbolcular çok ağır oynuyorlar, risk almıyorlar. Oyunu çok sıkıştırıyorlar, rakip de dikkatli olursa hücumda onlara geniş alan bırakmıyor.
Eğer her maçta böyle oynarlarsa bu sene işleri zor.
Çünkü Fenerbahçe'nin Ersun Yanal'dan sonra oyun anlayışı yüzde yüz değişmiş durumda. Keyif ve heyecan vermiyorlar. Daha ilk haftalar diyelim, bekleyelim.

İki takım da sanki ağır sıklet boksörleri gibi ağır ağır oynadılar.

F.Bahçeliler ağır oynuyorlar, risk almıyorlar ve oyunu sıkıştırıyorlar.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA