Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

G.Saray "Hormonlusaray" oldu

Sonuç normal. Lafı çok fazla eveleyip gevelemeye gerek yok. Arsenal eksik kalmasa skor 6 veya 7'ye giderdi. Galatasaray'ın yediği ilk 3 gole bakın, sanki fotokopi çekilmiş gibi gollerdi. Galatasaraylı taraftarlar sahaya meşale atıyorlar, neymiş efendim; futbolcularını ateşleyeceklermiş. G.Saraylı bu futbolcuları bırakın ateşlemeyi süper benzin koysan veya şortlarının içine dinamit koysan bunların ateşlenmeye veya patlamaya niyeti yok. Adamlar orta sahadan geliyorlar, defansın ortasına bir top atıyorlar, sarı-kırmızılı takımın arka tarafından 5 futbolcu birden oyundan düşüyor.
Telles saçını bukle yapmış, herhalde sahada dikkat çekmek için. Saçını bukle yapacağına, futbolunu duble yapsaydı daha iyi olurdu. Hakemin Melo'ya gösterdiği sarı kart doğru. Melo iki eliyle topu işaret ediyor. Ama elleriyle işaret ettiğiyle iki ayağıyla girdiği rakip farklı görüntüde. Taraftarlar sahaya meşale atıp futbolcularını ateşleyeceklerine Euro ile ateşlenen futbolcularının üzerine yangın tüpü sıksalardı daha iyi olurdu.
Ünal Aysal'ın bizzat kendisi 'çilek' dedi, 'şeftali' dedi, 'domates' dedi ve Galatasaray'ı 'hormonlusaray'a döndürdü. Sonunda da Arsenal hormonlu golleri Galatasaray'ın kalesine doldurdu. Galatasaray'ın dün geceki hali Ünal Aysal'ın iflasıdır. Peki neden? Galatasaray, Arsenal'e yenilebilir. 4 de yer 8 de yiyebilir. Önemli değil. Ama sahaya çıkar çatır çatır mücadele eder. Herkes 'helal olsun' der. Dün gece Galatasaray şanslıydı. Maç 8-9 olmadı.

PENALTI DEĞİLDİ!

G.Saray Burak ile penaltı kazandı. Bana göre penaltı değil, hakeme yedirdi. Aslında Burak ve Burak gibilerin Türkiye'de oynadığı futbolun adı da 'Yersen'. Yemezsen gargara yapacaksın. Ama seyirci ıslıklayınca da ağlayacaksın. Sonra da diyeceksin ki 'Gekas, Türkiye Ligi'nde nasıl gol atıyor.' Değil Gekas, Gekas'ın babası da gelse bu Türkiye Ligi'nde gene gollerini sıralar. Bakın nerden nereye geldik. Bence hakemin tek hatası Burak'ın lehine verdiği penaltıydı. Burak'ın dün gece yaptığı en başarılı hareket penaltıda kendini atmasıydı. Arsenal'i eksik bırakarak Galatasaray'ı tarihi bir rezaletten kurtardı. Yoksa fark çok daha büyük olabilirdi. Arsenal-Galatasaray maçını dikkatle izleyin. Sneijder'den başka mücadele eden adam yok. O da Türkiye Ligi'nde yok. Şampiyonlar Ligi olduğu için sahneye çıktı herhalde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA