Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Taraftar her zaman haklıdır!

Dakika 88, maçın skoru 4-1. Oynanan maça sağından, solundan bakıyorum beni tatmin etmiyor. Ne 4 gol atan Fenerbahçe, ne maçın hakemi ne de yardımcıları... İçimden diyorum ki, "Yine futbolun dışında menfi şeyler yazacağım, bana diyecekler ki "Ulan Erman Toroğlu maç 4-1 olmuş daha neyi tenkit ediyorsun?" Bunu söyleyecek insanlar da kendi açılarından haklıdırlar...
Ama son dakikada tribünde maç seyreden benim gibi televizyondan seyretmeyen, yani canlı canlı olaya şahit olan bir taraftar tribünde oturduğu yerde "horul horul" uyuyor. İçimden dedim ki "Ulan Erman sen yırttın! Maçın belgesi burada, görüntüde..."
Sevgili okuyucular, Fenerbahçe'nin Passolig alan seyirci sayısı 59 bin 660.Kombine alan taraftarı 17 bin 250. Bu maçta satılan bilet sayısı 1350! Tribünde olan, maçı seyretmeye gelen taraftar sayısı 10 bin 934. Bu rakamlar gerçekler! Fenerbahçe taraftarı gibi kulübüne sahip çıkan, takımının arkasında duran, takımı için her şeyi yapan, taraftarın özeti... Yani bu görüntünün açıklaması şu: Fenerbahçe taraftarı bir şeylerden mutsuz:
a- Başkan Aziz Yıldırım'dan,
b- Yönetim kurulundan,
c- Teknik direktörden,
d- Takımın oyunundan,
e- Hiçbiri
Arkadaşlar seyirci daima haklıdır. Parayı veren o! Eziyeti çeken o! Takımı mağlup olduğu zaman kahrolan da o! Ama bakın altını çizerek yazıyorum; maç 4-1, takımı kazanmış, seyircisi uyuyor! Seyircisi mutsuz. Maalesef ama maalesef gerçek!
Sivasspor bir büyük takımla deplasmanda oynuyor ve onu hiç tahlil etmiyor. Çıkıyorsun, sahaya "sallapati" oynuyorsun. Rakibin pozisyona girmeden, 4 tane gol atıyor. Fenerbahçe gibi bir takımla deplasmanda oynuyorsun, sağından soluna dönerken mevsimler geçen, ilkbahardan sonbahara dönen bir santrforla maça devam ediyorsun. Fenerbahçe ilk 15 dakika iyi baskı yaptı. Rakibin kafasını yukarı kaldırmadı. Ancak sonra bilemediğimiz bir Fenerbahçe seyrettik!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA