Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Yürüye yürüye kazandılar

Bir spor yorumcusu olarak hep aynı şeyleri yazmak, yazanı da bıktırıyor, okuyanı da. Maç seyrediyorsunuz ağır çekilmiş bir film gibi! Aynı anda Chalsea-Manchester City maçı oynanıyor. Devre arasında ve maçtan sonra oraya dönüyorsunuz sanki onlar uzaylı! İnanın Türkiye'de seyirciye sunulan futbol kalitesiyle seyircinin maçlara gitme sayısı ters orantılı. Yani seyirciden şikayet ediyoruz ama bence bu seyirci bu futbola çok fazla bile. Biliyorum bazılarınızın içi kararıyor, kızıyorsunuz. Hep pompalayalım, şişirelim şeklinde yazılsın istiyorsunuz ama bizde gerçek var! İnsanlarımızı daha fazla aldatamayız.
İlk 45 dakika sadece bir tane pozisyon var. Onda da Selçuk çok düzgün vurup golü yapıyor. Vuruş da güzel olduğu için, kalecinin yapacağı bir şey yok.

ACEMİ KARABÜK'TEN GÜZEL GOL
Sonra ikinci yarı; Karabük kaçıyor, dönen pozisyonda Emenike ile Fenerbahçe golünü atıyor.
Karabük'ün kötü kadrosu olmamasına rağmen oynadığı futbolla puan sıralamasındaki yerini inkar etmiyor. İki takım da yürüye yürüye oynuyorlar. Koşa koşa değil! Fenerbahçe'nin futbolcuları daha kaliteli olduğu için bu yürüyüşü sarı lacivertliler kazanıyorlar(!)
Bu kadar acemi hareketler yapan Karabük, güzel bir gol atıyor. Onda da Fenerbahçe defansının kademe hatası var. Tamam hata olmadan gol olmaz ama büyük dediğimiz takımlar bu küçük hataları yapmayacaklar. Veya yapmaya hakları yok!
Maçın bu yorumunu yapmak için kendimi zorluyorum ne bulsam da yazsam diye. Kusura bakmayın bütün yazacaklarım bu kadar. Bir de şunu ekleyeyim; Karabüklülerin istediği bir penaltı pozisyonu var. Ancak dünkü televizyon çekimine göre bunu o görüntülerden anlayan varsa beri gelsin. Hakem Cüneyt Çakır da pozisyona yakın olduğuna göre onun kararına saygı duymak gerekir diye düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA