Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Maçı izlerken uyku komasına girdim

Eskişeh irspor ile Galatasaray'ın ligdeki puan mücadelesine baktığımız zaman tempolu, tansiyonu yüksek bir maç seyredeceğinizi zannedersiniz. Kusura bakmayın, ben maçı izlerken uyku komasına girdim. Kendime çimdik atarak maçı seyretmeye gayret ettim. Böyle maçları izledikten sonra sanırım Türkiye'de taraftarların maçlara neden gelmediklerini daha iyi ve net anlarsınız. Statların çevresindeki seyyar satıcılar kulüplerden daha fazla kazanıyor dersek yanlış olmaz!
G.Saray dün hiç hak etmediği bir maçı kazandı. Karşılaşma sabaha kadar oynansa en kötü berabere biter havasındaydı. G.Saray'ı ileriye taşıyan futbolcular hangileri diye sorarsanız söyleyeyim. Koca takımda üç isim var, Muslera, Sneijder ve Melo. Bu maçta Sneijder oyunda hiç yoktu! Kaleci Muslera çok büyük bir hata yaparak takımına golü yedirtti. Vuracaksan yumruğu topu 40 metre ileri atacaksın. Yoksa dünkü gibi topu rakibin önüne düşürürsen golü de yersin!
Melo dün sahada sadece mücadele etti. Melo gibi üst düzey futbolcuların takıma iyi futbol oynatmak, iyi genç futbolcular kazandırmak gibi özelliklere sahip olması lazım. Ama maalesef dünkü Melo'da bu özellik yoktu. Peki dün gece Melo ne yaptı, sadece iyi mücadele etti.
Öyle veya böyle G.Saray cephesi şimdi diyecek ki, "Kardeşim çok kötü oynadığımız zamanlarda da maç kazanırız." Evet büyük takım olmak kolay değil ama böyle kaç tane maç kazanırsın?
Umut; G.Saray'ın santrforu değil. Yedek kulübesinde olur mu, olur! Burak da G.Saray için ideal bir santrfor değil. O da yedek kulübesinde olursa olur! Selçuk'un daha fazla koşması lazım.

OYNAMADAN KAZANDILAR

Yani dün gece G.Saray oynamadan maç kazandı. Her zaman papaz pilav yer mi bilinmez. Papaz bazen dün akşamki gibi pilav yer, bazen de ayvayı yer. Dün akşam (A) şıkkı oldu! (B) şıkkı da G.Saray için uzak değil. Bu haftaki maçlara baktığımızda şampiyonluğa en yakın takım F.Bahçe olarak gözüküyor. İkinci takım Beşiktaş üçüncü ise G.Saray gibi. Ama şu da bir gerçek ki Türk futbolunun günü gününe uymuyor. Bazı takımlar, bu hafta bakıyorsunuz şahane futbol oynuyor, bir kaç hafta sonra bakıyorsunuz şahane bildiğiniz takımın yerinde yeller esiyor. Yani bizde futbol artık günlük oynanıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA