Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

İki el bombası

Önce Trabzonspor'u seyrettim. Daha doğrusu Trabzon'u değil Napoli'yi seyrettim. İlk 45 dakikada Napoli kalecisinin boyu posu nedir, esmer midir, sarışın mıdır bir türlü anlayamadım. Çünkü adama tek bir top bile gelmedi!
Trabzonspor ileriye top yapmadan yan top, geriye top yaptı.
20 pas yaptılar bırakın 5-10 metre gitmeyi; 14'üncü, 15'inci topta hücuma başladıkları yerin daha da gerisine geliyorlardı. Maç eğer 4-0 bittiyse bu Trabzonspor'un şansıdır!
Bu maçtan 20 dakika sonra Beşiktaş maçı başladı. Trabzonspor defans da yapamamıştı. Siyah-beyazlılar ise defansta iyi gözüktüler. Ama hücumda aynı şeyi söylemek mümkün değil. Bir tek Sosa, Beşiktaş'ta iki yönde de oynayan oyuncuydu. Sakatlanınca da Bilic onu oyundan aldı. Siyah beyazlılar mücadele eder gözüktüler. Liverpool'a karşı ezik gözükmediler ama netice 1-0. Liverpool tur için avantajlı bir skor aldı.
Çünkü İstanbul'da atacağı bir gol çok şeyi bitirecek Beşiktaş açısından.

PENALTI KARARI DOĞRU
Gökhan Töre kendine oynadı. Motta ve Ersan Gülüm Beşiktaş defansının ortasında her an patlamaya hazır iki el bombası gibiler.
Ya biri patlıyor ya da diğeri. Cenk kalede sırıtmadı. Olcay Şahan uzun zamandır olmadığı gibi dün gece de yoktu. Serdar, Beşiktaş'ın sağ beki değil.
Demba Ba istediği topları alamadı.
İstanbul'da şimdi Beşiktaş skoru 2-0 yapmak için oynayacak. O zaman da siyah beyazlılar defansta her türlü riski alacak. Liverpool'un da ekmeğine yağ sürecek. Bence çok büyük terslik olmazsa tur Liverpool'un gözüküyor. Bunu söylememin nedenin altında Beşiktaş takımının abuk subuk işler yapıp defansta rakibine hiç olmadık yerlerde pozisyon vermesi geliyor. Örnek mi istersiniz; dün akşam Motta'nın yaptığı penaltı. Beşiktaşlılar itiraz ettiler ama penaltı kararı doğruydu. Beşiktaşlıların hakeme söyleyecekleri bir şey yok!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA