Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Dayak yiyen boksörü kurtardı

Bir boks maçı düşünün... Boksörün biri devamlı savunma yapmaya çalışıyor, biri de devamlı rakibine vuruyor. Öyle vuruyor ki artık belli ki diğer boksörü devirecek. Çünkü yumruk yiyen boksör bir türlü akıllanmıyor. Devamlı yumruk atan boksörün kuvvetli tarafını kapatamıyor, hep açık veriyor ve yumrukları alıyor! Kenarda da teknik direktörü seyrediyor ama Türkiye'de çok maçta olduğu gibi dayak yiyen boksörün imdadına elinde düdük, sahada adalet dağıtmaya kalkan hakem yetişiyor.
Bu briyantinli hakem kardeşimiz dün gece de 1,5 litre briyantini kafasına sürmüştür! Sivasspor'u da zaten briyantin gibi yaptı, bir de jöle attı (!) Hakem maçı aldı, Galatasaray'a verdi!
Bu hakemin bu kaçıncı rezaleti? Yusuf Namoğlu sakın "elimde başka hakem yok!" demesin! Biraz hakemlikten anlayan, hakem olmayan birini bile bu maça versen böyle yönetmezdi!
Bu maçta Hamza'yı da anlayamadım! Rakibin iki tehlikeli adamı var. Biri Aatif diğeri Batuhan... Hadi Batuhan'ı engelleyemiyorsun, çıkıp kafayı vuruyor. Peki Aatif? Hani derler ya yılanın başını önceden ezeceksin.. Aatif'ı biraz markaj etsen Sivas'ı durduracaksın. Hadi Hamza markajı yaptırmadı. Galatasaray'ın büyük futbolcularından biri çıkıp Aatif'ı marke etselerdi ya!

HATA YAPAN HAKEME KİM CEZA VERECEK?
Şimdi Sergen konuştu diye yine ceza heyetine yollanacak. Peki kardeşim, Sergen konuştu ve ceza yedi! Senin bu dağlara taşlara uzun zamandır hata yapan hakemine cezayı kim verecek? Bilemem!
G.Saraylılar sakın "Eksik kadro ile çıktık" falan demesinler. Dün gece sahadaki Galatasaray takımının maliyeti 5 tane Sivas takımına eşitti. Ortaya şu çıkıyor; yaptığın transferler balonmuş veya senin büyük dediğin futbolcular büyük değilmiş!
Yasin'i sezon başı sokakta görsen tanımazdın, ama şimdi müthiş oynuyor. Aynı şey Emre Çolak için de geçerli. Geçen yıl A2'deydi, Hamza ikisini de aldı adam etti. İkisi de iyi oynuyor ama bu hareketlerle sınıfta kaldılar. Bu şunu gösteriyor; futbolcuların alt yapıları ve kişilikleri henüz bu anı kaldıracak durumda değil...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA