Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Ukalalık yapmayınca...

Sahaya çıkan kadroya bakıldığında 'Top yapan, hücumu seven, defans yapmayı sevmeyen oyuncular grubu fazla' yorumu yapılabilirdi. Ama hücum etmeyi seven oyuncular, defansı da iyi yapınca sorun ortadan kalktı. Volkan hariç bütün oyuncularımız iyi defans yaptılar. Gereksiz işler yapmadık. Futbol ukalalığı yapmadık! Neden? Çünkü rakibin ismi bizden büyüktü. Biz ismi biraz küçük takımlara karşı kendimizi büyük görüyoruz, sakat işler yapıyoruz. Kalemizde de golleri görüyoruz. Kalede Volkan rakibin ilk tehlikeli atağında büyük bir moral bozukluğunu engelledi. Sabırlı oynadık. Olur olmaz yerde hücuma kalkıp top kaptırmadık. Zaman zaman bizim yaptığımız hataları bu sefer Hollanda yaptı. Mesela kendileri kaçırıyorlar topu bizim Arda'ya kaptırıyorlar ve ikinci golü yiyorlar. Bizim ile Hollanda arasında fazla fark yok. Tek fark Hollanda'nın bir ekol oluşu. Avrupa ve dünya kupalarında devamlı boy göstermesi, bizim göstermememiz... Ama şu bir gerçek Hollanda futbolunun da yeni bir kana ihtiyacı var.
Yalnız şu gerçeğin altını da bir çizelim; Bizim de şapkayı önümüze koyup köklü değişiklikler yapmamız lazım. Bu 3-0 'a aldanmayalım.
Sadece maçı kazandık!
İlerlere gitmek için her iki maçı da kazanmamız lazım. Maçın hakemi tüm pozisyonlara yakındı, doğru kararlar verdi. Ama attığımız üçüncü golde Caner'in yaptığı faulü göremedi. Göremedi diyorum çünkü görse çalardı. Çünkü çaldığı bütün düdükler ortadandı.
Asla eyyam yapmadı.
Fenerbahçe'de tam oynayamayan Van Persie Hollanda milli takımında 90 dakika oynuyorsa bu Hollanda takımına şüpheyle bakmak lazım. Sneijder çok etkili olamadı. Sebebi Türkiye'de oynaması. Çünkü ne zaman ne yapacağını bizimkiler iyi biliyor. Özellikle Galatasaraylı arkadaşları. Bu sonuç bizi "Can çıkmadan, huy çıkmaz" prensibinde yolumuza devam ettirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA