Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

F.Bahçe şaka gibi bir gol yedi

İlk yarı Fenerbahçe, Galatasaray'a göre çok iyiydi. Sarı-kırmızılılar sahada yoklar! İlk 45'te Volkan Demirel'i Fenerbahçe kalesinde hiç görmedik, ismini dahi duymadık. Çünkü Galatasaray, Fenerbahçe kalesinde hiç pozisyon bulamadı! Bu yarıda sadece bir tane pozisyon var, o da ofsayt! Yani Fenerbahçe'nin attığı gol ofsayttı. Van Persie o pozisyonda aktifti. Muslera, Van Persie yüzünden müdahale edemedi!
İkinci yarı Galatasaray biraz toparlanmış gibiydi; dakikalar geçtikçe Fenerbahçe de oyundan düştü. Hani telefonun şarjı biter ya! Fenerbahçe'nin adeta şarjı bitti. Bu da şu gerçeği gösteriyor; demek ki bu takım belli oranda çalışıyor. Hani Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, "Çok iyi çalıştırıyorum. Erken yatırıyorum, kaldırıyorum takımı" diyordu!
Aslında Fenerbahçe, oyuna hakim olduğu anlarda pozisyona giriyor. O sırada golü atıp skoru 2 yapacaksın ki sonradan başın ağrımayacak.
İkinci yarıda Burak Yılmaz oyuna girince işin şekli değişti. Burak'ın girişi rakip defansı rahatsız ediyor. Umut ortada hiç yok! Düşünebiliyor musunuz 57. dakikada top ayağına geldi!
Ve Fenerbahçe bir gol yiyor, kimden? Olcan'dan... Şaka gibi.. Olcan'ın yanındaki Josef ile Ba gibi iki uzun defans oyuncu var... İki Olcan'ı üst üste koysan ancak boylarına gelir! Ancak Olcan ikisinin arasından kafayı vurup, golü atabiliyor! Demek ki eğilerek top çıkarmayı hiç çalışmamış Fenerbahçeliler.
Hakemin ilk görevi sahada hangi futbolcu olursa olsun sağlığını korumak! İkincisi bizim hakemler taktik faulleri çok yiyorlar. Dün Fırat Aydınus eyyamcı bir maç yönetti. İki tarafa da sarı kart göstermemek için elinden gelen her şeyi yaptı. 11'e 11 maçı bitirmek iyi bir şey ama hangi şartlarda? Bu şartlarda değil!
Bu skor Galatasaray'ı memnun etti. Ama Aziz Yıldırım'ı memnun edeceğini hiç sanmıyorum.
Bakın F.Bahçe'nin yedekleri; Riberio, Şener, Kadlec, Ozan, Meireles, Alper, Fernandao! Galatasaray'ın yedekleri; Cenk, Semih, Denayer, Rodrigues, Sinan, Olcan ve Burak! Halı sahada 20 dakika maç yapsalar F.Bahçe 3-0 kazanır. Fenerbahçe'nin saha içinde oynayan kadrosu da Galatasaray'dan çok iyi. Ancak sarı-kırmızılılar takım oyununu birlikte oynadıkları zaman daha iyi oluyorlar. Golden sonra Galatasaraylı futbolcular biraz daha dikkatli olsalar dün geceki karşılaşmayı önde bitirirlerdi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım maç öncesinde ne demiş; "Buraya gelecekler yenilip gidecekler: Galatasaraylı futbolcuların ayakları titreyecek."
Son 10 dakikada sahada ayakları titreyen F.Bahçeli futbolculardı. Sen eğer Olcan gibi kısa boylu bir adamdan kafa golü yiyorsan başka söze gerek yok!
İşin özeti şu; Fenerbahçe bu kadro yapısı ile iyi ama işi zor! Bunu da sahibine sormak lazım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA