Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Kupa sayesinde memleketine gideceksin fena mı!

Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde yapılan Yüksek Divan Kurulu'nda yine saçma sapan beyanatlar verdi… Neymiş efendim, "Türkiye Kupası'nın zararı 3 milyon Euro'ymuş"… Aslında Aziz Yıldırım'ın şunu demesi lazım "3 milyon Euro'cuk." 18 sene Fenerbahçe'de başkanlık yapan Aziz Yıldırım, bu 18 sene zarfında aldığı ve sattığı futbolcularla yaptığı toplam zararı açıklayabilir mi? Bu kadar sirkülasyon yapılan futbolcudan sonra kaç şampiyonluk aldı.
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanıyken en fazla şampiyonluk gören takım Galatasaray. Alt alta sıralarsanız daha çok şey çıkar. Ama Aziz Yıldırım Türkiye Kupası'nı bahane ediyor. Aslında şu andaki havuz sistemi de yanlış. Üç Büyükler, yıllarca şampiyon olmuşlar, ne zaman seneler önce... O zamanlar benim rahmetli babam sarışın, yeşil gözlüydü ama öldüğünde esmer ve kahverengi gözlüydü. 20 sene 30 sene önceki şampiyonluklarla havuzdan alınan paralar Türk futbolunu geriye götürür.
En son sene şampiyon olan takım ve arkadakiler sıralanır, para ona göre dağıtılır, tarihe göre değil. Ama bunu söylediğinizde Aziz Yıldırım hemen sinirlenir. Aslında Aziz Yıldırım'ın şunu da unutmaması gerekir. Türkiye Kupası sayesinde Fenerbahçe'nin karşısına Diyarbakır çıktı. O da doğduğu memlekete ziyarete gidecek bu sayede fena mı oldu yani…

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA