Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Fener Brezilya dizisi gibi!

Fenerbahçe takımı dün akşam Mersin’e bu kadar gol attı, peki ne oynadı? Futbolunu beğenen var mı? Hayır...

Fenerbahçe başkanıyla, kulübüyle, teknik direktörüyle, futbolcusuyla ve seyircisiyle aynen Brezilya dizisi gibi... Veya diyelim ki cadı kazanı... Veya diyelim ki arı kovanı... Fenerbahçe takımı dün gece bu kadar gol attı, peki ne oynadı? Futbolunu beğenen var mı? Hayır... Rakip kim peki? Mersin İdman Yurdu... Düşmüş, gelecek sezona hazırlanıyor. Hani rakip dişli bir rakip olur da dersiniz ki "Daha ne yapsınlar?"
Seyirci baktı ki futbolda da bir şey yok, bu sefer sahanın içindeki futbolculara tek tek takılmaya başladı. Van Persie'ye, Diego'ya, Nani'ye ve diğerlerine... Peki Van Persie golü atıyor, sonra gidiyor teknik direktörle kucaklaşıyorlar. Allah muhabbetinizi artırsın da şimdiye kadar aklınız neredeydi? Ama büyük ihtimalle onlar oturup konuşmuşlardır. "Yahu kardeşim Türkiye'de şartlar bu. Biz hala birbirimizi yiyoruz. Ne gereği var ya! Biz Türkiye'deki bu sistemde paramızı alalım, çekip gidelim. Niye birbirimizle kötü olalım. Aptal mıyız?" demişlerdir. Ki haklılar da...Aslında 3-4 aydır Galatasaray seyircisi ile Fenerbahçe seyircisi güzel bir noktaya temas ediyorlar. Neye mi?
İki kulübün de basketbol takımlarının teknik adamlarının futbolun başına gelmesini istiyorlar. Haksızlar mı? Kesinlikle haklılar. İki kulübün de basketbol takımlarının antrenörlerini futbol takımlarının başlarına geçseler, kesinlikle bu durumdan iyi olurlardı.
Peki bu neyi gösteriyor? Futbolu herkes biliyor. Yöneticiler de biliyorlar, her şeye burunlarını sokuyorlar.
Basketboldan fazla anlamadıkları için o işe fazla karışamıyorlar. O zaman teknik adamlar rahat çalışıyorlar, bildiklerini yapıyorlar ve başarılı oluyorlar.
Bakınız, maç 4-1 nelerden bahsediyoruz. Aslında sahada 5 tane gol var ama futbol namına hiçbir şey yok. Şu anda Mersin İdman Yurdu da bu sene seyrettiğim, dün geceki görüntüsüyle en zayıf takım. Olay Mersin açısından bitmiş. Ama Fenerbahçe ite kaka devam ediyor. Yalnız rakiple değil, artık Fenerbahçe içeriden de tehlikeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA