Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Aşk, ihtiras, kan... Hepsi bir arada

Derbi iyi başladı, sonra uyuttu, sonra hareketlendi, bir 10 dakika daha olsa "Aşk, ihtiras, kan..." hepsi olacaktı bu filmde. Keyif veren bir maç oldu, berabere bitti.
Beşiktaş'ta bu maçta 'deve dişi' gibi önemli oyuncular yoktu. Siyah-beyazlılar, Trabzonspor karşısında bildiğimiz Beşiktaş gibi oynamadı. Trabzonspor ise beklediğimden iyi mücadele etti. Trabzonlu oyuncular, "Olay bizde değil, hocada" der gibi mücadele ediyor. Avrupa-Türkiye diye maç seçen Beşiktaş, ligde böyle oynamaya devam ederse şampiyon olması için Galatasaraylı Gomis'e Belhanda'ya, Ndiaye ve Muslera'ya falan araba çarpması lazım.
Bu şekilde giderlerse Beşiktaş şampiyon olamaz. Ben kumardan, kağıttan çok anlamam. Biraz tavla oynarım, onun da eskiden kız tavlası vardı onu oynarım. Ama 'Kare As' diye bir tabir var. Dün akşamın kare ası şöyle bence; Ersun Yanal, hakem Fırat Aydınus, kaleci Fabri ve Lens... .
Trabzonspor, İstanbul'da Fenerbahçe, Başakşehir ve Beşiktaş ile berabere kaldı. Bunlar Türkiye'nin üst düzey takımları.
Trabzonspor takımı bu üç takımla fizik olarak başa baş mücadele etti mi? Etti... Bunu hazırlayan da Ersun Yanal. Kadrosu da fena değil. Öyle bir ayrıntı ki bıçak sırtı diye bir olay var. Trabzonspor bu üç maçı alsa 6 puan daha alacak, puanı olacak 15. İçeride Alanyaspor'a çok aptalca 3-0'dan 4-3 yeniliyor. Kesinlikle Ersun Yanal'ın teknik hatasıdır. Onu da aldığını düşün bugün Trabzonspor 18 puanda.
Şu anda ikinci olacak.
Ersun Yanal hiç ağlamasın. Elindeki kadro çok iyi bir kadro çok para harcandı.
En basiti şu Rodallega gibi adamı küstürdü.
Futbolcularla mücadele etmeyeceksin, takımı motive edeceksiniz. Rodallega denen adamı küflendirdi. Bakın maça oyuna girer girmek maçın şekli değişti.
Ey Ersun Yanal... Artık başka şeyleri bırak da kendini futbola ver.
Gelelim Fırat Aydınus'a... Bülent Yıldırım kadar olmasa da Bülent Yıldırım'ın yarısı kadar eyyam yaparak yönetti maçı.
Fırat Aydınus'un, Pepe'nin elle müdahalesinin ardından sarı kart vermemesi eyyamın kralıydı.
Aynı hakemin 2-3 farklı sarı kart uygulaması olamaz. O zaman eyyam yapmış olursun.

"Derbi iyi başladı, sonra uyuttu, sonra hareketlendi. Keyif veren bir maç oldu ama karşılaşma berabere bitti"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA