Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Uilenberg’in Berg’ini Atar ‘Ulen’ derim!

MHK'NIN alayı karşıma gelsin, maçı oynatalım bütün pozisyonları baştan sona tartışalım böyle rezilliği nadir gördüm.
İçimden kusmak geldi. Uilenberg demiş ki 'Ali Palabıyık kötü maç yönetmedi.' Eğer Uilenberg bunu söylediyse ve bu söyledikleri gerçekse ben bu Uilenberg'in Berg'ini atarım ulen derim… Gel buraya akşama kadar tartışalım. Pozisyonları gözünün içine soka soka oynatırım ağzını açamaz. Bu ülke dingonun ahırı değil. Uilenberg bunu söylediyse birilerinin UEFA ve FIFA'ya görüntüleriyle şikâyet etmesi gerek, 'Bu adam nasıl eğitim verecek, insanları birbirine mi kırdıracak' diye. Haberde şu dikkatimi çekiyor.
Uilenberg bunu konuşmuş bir duyummuş, gazeteci arkadaş Uilenberg'le konuşmuş mu?
Ulen, sana çok para lazımsa TFF'de var versinler.
Nasılsa her şeye harcıyorlar ama Türk futbolundan elini ayağını çek.
Anlamadığım bir nokta daha var. Bu MHK'de çalışan arkadaşlar bu göreve gelmeden önce gazetelerde yazıyorlardı neler neler söylüyorlardı.
Ne oldu size küçük dilinizi mi yuttunuz.
Açıklasanıza Ali Palabıyık'ın yaptıklarını.
Sakın Ulen'i ortaya atmayın erkek gibi konuşun.
Susarsanız zaten kabul ediyorsunuz demektir, zaten ettiniz. Beyler Türkiye'de hakemlik futbolculuğun çok gerisinde kaldı. Yaptığınız haltlarla insanları mahkemeye düşürdünüz. Kulüpleri mahkemelere düşürdünüz.
İnşallah daha kötü şeyler olmaz.
Ama gidilen yol tehlikeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA