Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Mafyavari işler dönüyor

Türkiye’deki hakemlikte mafyavari işler dönüyor. Bataklığı kurutamazsanız futbolu kurtaramazsınız

G.Saray'ın hücumda süratli adamları var. Kapanan takımları açmakta ise zorlanıyorlar. Nitekim Gaziantep karşısında da zorlandılar. 44. dakikada gelen golden sonra ise ikinci yarıya rahat çıktılar. Cimbom ikinci golü de rakip üzerine gelmeye başladıktan sonra buldu.
Çok kaliteli bir maç olmadı ama diyeceksiniz ki, "Türkiye'de kaliteli bir maç var mı?' Yok... Herkes konuşuyor; mesela önceki günkü Beşiktaş maçında iptal edilen golün ardından dün Morutan'ın attığı gole Beşiktaş cephesi, 'Bu da ofsayt' diyor. Bunu yazanlar, çizenler inanılır gibi değil. Bunlar hâlâ Türkiye'de tartışılıyor. Vah Türk futbolunun haline...
Türkiye'de malın sahibi Kulüpler Birliği. Futbol Federasyonu da futbol işlerini organize eden bir kuruluş. Yani malın sahibi Kulüpler Birliği ama yıllarca kendi aralarında anlaşamadılar. Onlar anlaşamadığı zaman da federasyonlar kendi bildiklerini yaptılar.
Şunu net söylüyorum; Türkiye'de asker hakemler vardı, 15 yıl uğraştım sonunda bittiler. Bakın iddia ediyorum, Türkiye'de hakem olayı var. Bu olay çok önemli bir olay. Bu olayın içine girilmeli, gereken yapılmalı. Kol kesilecekse kol, bacak kesilecekse bacak, ameliyatsa ameliyat…
Kulüpler Birliği hâlâ farkında değil. Çünkü bu hakemler kelle, bacak götürüyor! Kulüpler, hocalar gidiyor, onlar hâlâ orada. Türkiye'de hakemlikte mafyavari işler dönüyor. Bataklığı kurutamazsanız Türk futbolunu kurtaramazsınız. Pozisyon falan hikâye.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA