Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

G.Saray'ın yenileri ne yaptı?

BU GENÇLERDE 'UYUM' VAR
Başkan Ünal Aysal'ın bizzat kendi yönettiği ara transferde neredeyse bir takım transfer edildi. Alınan oyunculara bonservis ücreti olarak 20 milyon Euro'ya yakın para harcandı. Aysal'ın "Genç, yetenekli" dediği yeni yerli ve yabancı oyuncuları Tokatspor karşısında izledim. Birbirleriyle oynama alışkanlıkları olmamalarına rağmen uyumluydular. Ve en önemlisi oyun zekalarını ve bireysel becerilerini sahaya yansıtırken asla egoist olmadılar. Şimdi yenileri analiz edelim:
BURDİSSO: Sert ve güçlü bir oyuncu. Oyunu dikkatle izliyor, arkadaşlarını almaları gereken pozisyon için sık sık uyarıyor. Kendisinin de pozisyon takibi ve hamle çabukluğu göz doldurdu.
ALEX TELLES:
Çalışkan, istekli. Doğru pozisyon alıyor. Sürekli öne doğru oynama iştahı var. Hücumdan geriye çabuk dönüyor. Zeminin sert olması ve topun fazla zıplaması tekniğini tam yansıtmasını engelledi. Sıfıra inip yaptığı kesme ortaları etkiliydi. Selçuk, Melo ve Sneijder'in olduğu takımda görmek gerekir.
LUCAS ONTİVERO: Vücut yapısı çok dengeli. Emre Belözoğlu'na benziyor. Tekniği çok yüksek. Dar alanda etkili çalım atıyor. Topla dikine fırtına gibi gidiyor. Sahada basmadık yer bırakmadı. Çok enerjik.. Mükemmel bir sol ayağa sahip. Hajroviç'e attırdığı golün pasında topun şiddetini ayarlaması alkış aldı. Topa da sert ve etkili vuruyor. Üst direğe çarpıp içeri giren pozisyonu hakemin görmemesi şansızlıktı.
KORAY GÜNTER: Galatasaray mükemmel bir savunmacı kazandı. Fizik yapısı, tekniği ve topa hakimiyeti güçlü. Topla çıkışları dengeli ve etkili. Oyunu geriden radar gibi izliyor. Çünkü 60 metre ters tarafa Veysel'e attığı uzun pas harikaydı.
VEYSEL SARI: Çok akıllı bir oyuncu. Topa hükmedeceği her bölgede yüksek tekniği ve oyun zekası sayesinde rahat oynar. Attığı gol öncesi attığı vücut çalımı kalitesini gösteriyor.
İZET HAJROVİÇ: Koşmuyor gibi görünüyor ama oyunu çok dikkatli izliyor. Rakip kaleye sinsice sızıyor. Özgüveni yüksek. Bilekleri yumuşak. En önemlisi topla buluştuğunda telaş yapmıyor. Çalım atmadan önce rakibini "feyk çalım" atarak şaşırtıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA