Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Emeklerim boşa gitmedi

Uzun yıllar UEFA ve FIFA'da üst düzey görevlerde bulunan başarılı yönetici Şenes Erzik, Cüneyt Çakır için gösterdiği çabaların meyve vermesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi

UEFA Şeref Üyesi Şenes Erzik, Cüneyt Çakır'ın Şampiyonlar Ligi finaline atanmasıyla ilgili görüşlerini SABAH'a anlattı. Erzik, Çakır için çok çaba gösterdiklerini ifade ederken, "Emeklerimiz boşa gitmedi. Avrupa'da görev yapan çok hakem oldu ama Cüneyt sivrildi. Cüneyt Çakır tırnaklarıyla buraya geldi, çok çalıştı. Karşılığını da haklı olarak aldı" şeklinde konuştu.

TORPİL YOK ANCAK...
Erzik, Dünya Kupası sırasında Brezilya'dayken onun maçlarına özellikle gittiğini söyledi. Tecrübeli yönetici, "Brezilya'da varlığımı hissettirdim. Takip ettim. Orada oturup keyif yapmadım. FIFA toplantılarının hepsine katıldım. Türkiye'den sorumlu insanların izlemeye gelmediği dönemde oradaydım. Türk futbolunun ve takımların için asla torpil yapılmasını istemedim ama haklarının yenmemesi için mücadele ettim" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA