Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Yönetim zaafı

Haziran bitti, Temmuz bitti, Süper Kupa ile lig kapıya dayandı Galatasaray yönetimi hala golcü ve ön libero transferlerini yapamadı.. Sıkıntı para mı bilmem ama Serdar Aziz "Bulunmaz Hint kumaşı" türü bir transfer miydi? İhtiyacın varsa al.. Ancak; Semih, Hakan, Chedjou, Donk ve Koray varken Serdar'ın bonservisine ödenen ücretle en az iki oyuncu ya da iyi bir golcü alınabilirdi.
Galatasaray'ın hazırlık maçlarının yıldızı Bruma, göz okşayanı ise hırsıyla Sneijder oldu. İyi ki Manu'ya muhteşem bir gol atan Bruma var.. Ancak yönetim taraftar baskısıyla "Asla satmayacağız" diyerek Portekizli yıldızın arkasına saklanmasın. Çünkü Bruma zaten bu yönetimin eseri değil..
United karşısında Selçuk'un orta alana katkısını gördük. G.Saray, Selçuk farkını ilk 45'te Manu'ya üstünlük kurarak gösterdi. Selçuk çıktı, Hamit girdi önce orta alan sonra G.Saray çöktü..
Yönetim kimseyi kandırmasın; bu Hamit ve bu Cemali ile G.Saray bir arpa boyu ilerlemez. Çünkü bu ikili o kadar ağır ki; belleri dönmüyor. Ama "Topu en iyi ben kullanırım" edasıyla Sneijder modeli oynamaya çalışıyorlar. Bilal Kısa kalsaydı daha verimli olurdu. Hamit-Cemali ikilisi zaman kaybı olur. Melo sonrası travma yaşayan Selçuk'u bu ikili hastanelik yapar..
Selçuk kampa katıldığında; "Takım geçen seneden çok iyi.. Herkes iyi çalışıyor, çok iyi bir havamız var.." yorumunu yapmıştı. Doğru tespit.. G.Saray'ın fizik gücü, mücadele isteği, takım savunması ve yardımlaşması iyi.. Ama kadro kalitesi ve derinliği yetersiz. Örnek mi? Mourinho 5 adam soktu maçı kazandı. Selçuk-Balta çıktı, Serdar-Hamit girdi Galatasaray çöktü. Kısaca; Bruma, Sneijder, Selçuk, Sinan, Carole, Balta ve Muslera dışında kaliteli oyuncu yok. Golcü ise hiç yok..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA