Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Yıldız düşmanı Tudor

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Hollanda Milli Takım kampında görüştüğü Sneijder'e şöyle diyor: "İyi dinlen ve motive olmuş şekilde takıma dön. Yeni sezonda bizim için çok önemlisin..."
İgor Tudor, Başkan Özbek ile Cenk Ergün'e rapor veriyor: "Sneijder önemli bir futbolcu. Ancak benim sistemimde 10 numaraya yer yok. Sneijder kalırsa Galatasaray'a istediğim futbolu oynatamam."
Alex'ten sonra 10 numara bulamayan Fenerbahçe bu sorunu, Fransız futbolcu Valbuena'yı alarak çözmeye çalışacak. 33 yaşındaki Valbuena'ya Fenerbahçe, 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Fransız medyasında yer alan bilgiye göre, 3 yıllık anlaşma karşılığında ise Valbuena yıllık 4 milyon toplamda 12 milyon Euro para alacak..
Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın ısrarlarıyla 10 numara krizini çözmek için 33 yaşındaki Valbuena'yı aldı..
Galatasaray'ın çapsız, kompleksli, yıldız oyuncu düşmanı Hırvat hocası Tudor ise yönetime, "Ben 10 numaraları sevmem. Sneijder'i gönderin" diyor..
Advocaat'ın bile vazgeçmediği 33 yaşındaki Sneijder, gelecek sezon Galatasaray'ın en iyi oyuncusu olur. Neden mi? Çünkü Sneijder 2018'deki Dünya Kupası'nda yer almak istiyor. Bu turnuva Sneijder için milli takım kariyeri adına son turnuva olacak. Hollanda Milli Takımı'nda oynayan 33 yaşındaki Sneijder, yeni sezonda çok daha hırslı olacak. Çünkü önünde kariyerini sonlandıracağı bir Dünya Kupası'na katılmak isteyecek. Rakiplerin bile kıskandığı 10 numaralı yıldız Sneijder'i göndermeye çalışan Tudor zihniyetindeki bir hocaya, Galatasaray nasıl teslim edilir? İddia ediyorum; Galatasaray Tudor'la sezona başlasın, 2018'i görmeden şampiyonluk yarışında havlu atar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA