Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Ataman’a yargısız infaz!

Galatasaray'a lig ve Avrupa şampiyonluğu yaşatan Ergin Ataman'la yollar, sırf Can Topsakal'ın egoları yüzünden ayrıldı. Ataman döneminde istediği gibi at koşturamayan Topsakal, kendi düzenini kurmak için Galatasaray Lisesi'nden sınıf arkadaşı Erman Kunter'i getirdi. Hatırlatayım; Ergin Ataman tribünden gelmiş ve kalbinde aidiyet duygusunu hep yaşatan iyi bir Galatasaraylıydı. Erman Kunter, Galatasaray Lisesi'nden mezun olmuş ama Beşiktaş'a karşı aidiyet duygusunu yaşayan bir teknik adam...
Kunter aidiyet duygusu olmadan sadece hocalık kimliğiyle Galatasaray'ı yönetemez. Tribün ile de sıkıntılar yaşar. Obradovic bile kenarda 40 yıllık Fenerbahçeli gibi görev yapıyor. Yani Sırp hoca Fenerbahçe'yi sadece yönetmiyor, adeta yaşıyor. Ataman da Galatasaray'ı yaşayarak yönetti. Erman Kunter'de bu duyguları göremeyeceğiz. Ayrıca Topsakal'ın, "Ataman düşük bütçelerle çalışmaz" yorumunun da tutunacak bir dalı yok. Ataman'a bütçe sunulur, koç da "Ben bu bütçeyle çalışmam" cevabını verirse o zaman Topsakal göndermekte haklı olur. Bu bütçeyi sunmadan Topsakal'ın Ataman'a karşı uyguladığı "patron benim" anlayışı yargısız infazdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA