Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

İndirim imzaları bir bir atılıyor

Galatasaray yönetimi yeni döneme yeni sözleşmelerle girecek. Salgın sonrası oyuncularından ücretlerinde fedakârlık yapmasını isteyen sarı-kırmızılı kulüp, olumlu dönüş aldı. Yapılan görüşmelerde takımın 3’te 2’siyle anlaşma sağlandı

Bir yandan şampiyonluk planları yapan Galatasaray yönetimi bir yandan da takım bütçesini düşürmek için çalışmalarını yürütüyor. Koronavirüs nedeniyle gelirlerin daha da düşmesi sonrası oyuncularından maaşlarında indirim isteyen sarı-kırmızılı kurmaylar, bir bir anlaşmaları yapmaya başladı. Başta kaptanlar Muslera ve Selçuk'un her türlü fedakârlığa hazır olduğunu bildirmesi üzerine harekete geçen İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Florya'da futbolcularla görüşmelere başladı.

AYNI ŞARTLARDA DEVAM EDİLEMEZ
Takımın konsantrasyonunu bozmak istemeyen ancak dünya futbolundaki mali kriz nedeniyle mevcut şartlarda aynı sözleşmelerle devam etmelerinin mümkün olmayacağını anlatan Albayrak, yeni teklifleri oyunculara iletmeye başladı. Genelde olumlu dönüş alan ve şu ana kadar takımın 3'te 2'si ile anlaştığı öğrenilen Galatasaray İkinci Başkanı'nın birkaç gün içinde tüm futbolcularla yeni sözleşmeler için el sıkışmayı hedeflediği gelen haberler arasında.

'GALATASARAY'IN EMRİNDEYİM'
Başakşehir ile yollarını ayıran Arda Turan, G.Saray'la ilgili şu mesajları verdi: "Fatih hoca ne derse o olur. Galatasaraylı olarak usule göre davranacağım. Galatasaray'a bir faydamız dokunacaksa seve seve her zaman orada oluruz. Eğer olmazsa ona göre yol izleyeceğim. Maddi olarak hiçbir talepte bulunmadım. Galatasaray beni ne zaman çağırırsa, her zaman emirlerindeyim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA