Türkiye'nin en iyi haber sitesi
VOLKAN ÜSTÜYILDIZ

Alkışlar F.Bahçe'ye

Üçüncülük maçında müthiş bir geri dönüşle 70-70'te CSKA Moskova'yı yakalayan Fenerbahçe Ülker sonunu getiremedi ama ilk Final-Four macerasında herkesin takdirini kazandı

Fenerbahçe Ülker rüya gibi geçen Avrupa Ligi serüvenini tarihi bir galibiyetle noktalama fırsatını kaçırdı ama maç sonunda binlerce seyircisinin alkışlarıyla ilk Final Four macerasını 4.'lükle bitirdi. Obradovic'in 'Bu maç önemli değil. G.Saray'a konsantre olacağız' sözleri sarı-lacivertli oyuncuları negatif etkilemiş ki maça 0-12 ile başladılar. İkinci periyotta da değişen bir şey yoktu. F.Bahçe'nin ilk saha içi basketini 17.28'de Zoric'in attığını söylersek durumun vehametini anlarsınız. Ve 22.18'de skor 26-54 olduğunda tribünler ayaklandı. F.Bahçeli taraftarlar takımlarını ayağa kaldırdılar ve nefes kesen geri dönüşü başlattılar. Bjelica kıpırdayıp, savunma da sertleşince periyot sonunda fark 11'e indi: 55-66. Son periyot ise Goudelock ve Semih şov vardı. 33.18'de Zisis'in üçlüğüyle skor 70-70 olduğunda salon alev aldı ama 77-77'den sonraki 3 top kaybını CSKA iyi değerlendirince maçı 86-80 kazandı. Ancak dün bile hakemlerin kritik yerlerde Rus takımını nasıl ittiğini gördük. F.Bahçe 19 top kaybının bedelini ödese de dakikalarca alkışlanarak uğurlandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA