Türkiye'nin en iyi haber sitesi
VOLKAN ÜSTÜYILDIZ

Kendimizin hocası olduk

SAMET GÜNEŞ: Devletimiz zaten gerekli önlemleri aldı. Şimdi sıra bizde. Halk olarak bizim kendi önlemimizi almamız lazım... CEYDA GÜNEŞ: İkimizin de aynı işi yapması ve evdeyken birlikte çalışıyor olmamız avantaj. Birbirimize hocalık yapıyoruz

Türk voleybolunun genç çifti Ceyda-Samet Güneş, lige Koronavirüs yüzünden verilen arada geçen günlerini SABAH'a anlattı. İlbank formasını giyen Ceyda Güneş, "Süreç başladığından beri söylenen tüm kurallara uyduk. Evimizden zorunlu ihtiyaçlarımız haricinde çıkmıyoruz. Ailemiz ve arkadaşlarımızla temas halinde bulunmuyoruz. Her yeri sürekli dezenfekte edip ellerimizi sık sık yıkıyoruz. Hatta biraz abarttığım için ellerim dezenfekte edilmekten yara oldu diyebilirim. Şu süreçte mecburi çalışanlar dışında herkesin evinde kalmasını temenni ediyorum. Sağlık çalışanlarımıza her gün dua ediyorum" diye konuştu.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİNNETTARIZ

Halkbank altyapısından milli takıma kadar yükselen Samet Güneş ise "Biz şanslı olanlarız. Evimizde, dışarı çıkmadan yaşayabiliyoruz ama çalışması gereken ve dışarda olan insanlarımızın çok desteğe ihtiyaçları var. Dünyaya kıyasla virüs ülkemize geç geldi. Bu süreçte devletimiz zaten gerekli önlemleri aldı ama bizim, halk olarak kendi önlemimizi almamız daha önemli. Son olarak buradan bütün sağlık çalışanlarımıza, hastanelerde çalışan personelimize teşekkür etmek istiyorum. Bu dönemde ve her zaman onlara minnet duyuyoruz" diye konuştu.

EVDE YENİ ŞEYLER ÖĞRENİYORUZ

İkinizin de voleybolcu olması evdeki idmanlarda işinizi kolaylaştırdı mı?
SAMET GÜNEŞ: Çok büyük kolaylık oluyor. Bir nevi birbirimizin antrenörlüğünü de üstleniyoruz. Hem eğlenceli hem faydalı çalışıyoruz. Çok boş zamanımız olduğu için de bazen eski maçlarımızı izleyip, hatalarımız veya iyi yaptığımız şeyler hakkında tartışıyoruz.
CEYDA GÜNEŞ: İkimizin de aynı işi yapması ve evdeyken birlikte çalışıyor olmamız çok büyük rahatlık. Birbirimize yeni bir şeyler katıp birlikte uygulamaya çalışıyoruz.

ÖZLEM LİSTESİ UZAR

En çok neyi özlediniz?
CEYDA GÜNEŞ:
Dışarı çıkıp tüm sevdiklerime sıkıca sarılıp, onlarla kahve içip muhabbet etmeyi özledim. Elbette bu liste uzar gider.
SAMET GÜNEŞ: Voleybolu, arkadaşlarımı gerçekten özledim. Bir de balık tutmayı çok özledim. Zaten çok kısıtlı boş zamanımda gidebiliyordum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA