Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Mecnun başkan çok kızgın

Sivasspor Başkanı'nı aradım ve bin ah işittim. Odyakmaz, "Nasıl oynayacağımızı görecekler" diye meydan okudu

Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesi ev sahibi kulübün başkanı Mecnun Odyakmaz'ı, sıkıntılı bir durumda olduğunu düşünerek aradım. "Başkan, Allah sana kolaylık versin" dedim. Bir dokundum, bin ah işittim. İşte Mecnun Başkan'ın sözleri: "Sivas'ta bütün yatacak yerler doldu. Esnaf bayram yapıyor. Esnaf 5 milyon TL'lik gelir bekliyor. Fenerbahçe buraya iddiasız da gelebilirdi.
O zaman ne şehirde yatak problemi olur ne de esnaf ellerini ovuştururdu. Taraftar bile gelmezdi. Biz de kulüp olarak kale arkası tribünlerini Fenerbahçe'ye verdik.
Ama kıyamet kopartılıyor, neden? Galatasaray şampiyonluğa oynadığı dönemde bizi 5-3 yendi. O maçta da kale arkasını komple Galatasaray'a verdim.
Trabzon da son maçı bizimle oynasaydı, kale arkalarını da isteselerdi aynısını onlara da yapardım. 'Fenerbahçe'ye iki kale arkası verdik' diye bana kızanlara soruyorum:
Olimpiyat Stadı'nda 50 bin kişiye oynarlarken İstanbul Belediye vermedi mi onlara o yerleri?
Sivas olarak biz de bütçemizi iyi kullanmaya, ayağımızı yorganımıza göre uzatmaya çalışıyoruz. Normal standartların üstünde kulübe maddi gelir getirecek bir fiyata satıyoruz biletleri.
Geçmişte Fenerbahçe'de görev yapmamdan dolayı Sivas'ın Fenerbahçe'ye kolay teslim olacağı iddiasında bulunuyorlar. Benim için Fenerbahçe geride kaldı.
Kaç yıldır Sivas'ın başkanıyım.
Herkes maçın nasıl geçeceğini görecek. Futbolcularıma maçtan önce 'Çıkın adam gibi mücadele edin. Sivas'a yakışır bir futbol oynayın' diyeceğim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA