Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Mutluluğu kim bozdu?

Yer TT Arena... Tarih 11 Mayıs 2011... Adnan Polat, Galatasaray'ın bütün sporcularına veda yemeği veriyor. Murat Yalçındağ, Polat'ın GSTV'deki canlı yayınında araya girip Arda'nın stada gelirken otobüste yazmış olduğu "Güle güle Başkan!" mektubunu okuyor. Sonra bu mektubu Arda yemekte şahsen okumuş, ağlamış ve ağlatmıştı. Polat, yemeğe geçmeden önce Arda'ya "Oğlum; hocan geliyor. Bir yere gidemezsin" diye takılıyor. Arda da "Fatih Terim'e karşı boynum her zaman kıldan incedir" yanıtını veriyor.
Ve 26 Mayıs... Spor Oskarları ödül töreni sonrası Arda Turan, Selçuk İnan ile Saffet Ulusoy'un evinde... Henüz Galatasaray'a imza atmamış olan Selçuk Arda'ya, "Kanka; hatırın için Galatasaray'a geliyorum. Sen gidersen yanlış yaparsın" diyor. Arda da "Sen merak etme" yanıtını veriyor
Hazırlık kamplarında Arda ve Selçuk'un kankalığı ön plana çıkıyor. Çalışmalarda aynı grupta oluyorlar. Maçlarda çok iyi anlaşıyor, birbirlerini arıyorlar. Arda, idmanlarda müthiş çalışıyor, yüzünden gülücükler eksik olmuyor. Medya "Galatasaray, Fatih Terim ile Arda'yı kazandı" yorumunu yapıyor.

HER ŞEY ÇEŞME'DE DEĞİŞTİ
Münster'den dönüşte özel uçakta Arda Terim'e "Oynadığımız futboldan öyle keyif aldık ki, hiç bitmesin istedik" ifadesiyle mutluluğunu aktarı
Verilen izinde Arda Çeşme'de... Atletico aşkı bir anda alevleniyor. Önce Ali Dürüst'ü, sonra da Başkan Ünal Aysal'ı arayıp "Gitmek istiyorum" diyor. Onlar da Terim'e "Arda, bizi arayıp gitmek istediğini söylüyor" bilgisini veriyorlar.
Terim, Hasan Şaş, Ümit Davala ile Arda ve Ahmet Bulut Florya'da biraraya geliyor. Terim, "Oğlum; mutluyduk. Ne oldu? Niye gitmek istiyorsun" diye soruyor. Arda da, ücretiyle ilgili sıkıntısını dile getiriyor. Terim, Dürüst ile görüşüyor. Oradan mesajı alan Başkan Aysal da, "Tek sorun paraysa çözeriz" diyor ve Arda'ya Terim ile görüşmesinden 24 saat bile geçmeden yıllık 3 milyon 350 bin euro teklif ediliyor.

TERİM KARŞI ÇIKTI AMA
Dün yönetim öncesi Terim ile Aysal ve Dürüst Arena'da buluşuyor. Terim, "Hazırlığımız Arda'ya göre" diyor. İlk günkü fikrinin arkasında duran Terim, Arda'nın kalmasını talep ediyor. Ama G.Saray'ın yıllık 3 milyon 350 bin euro önerisini kabul etmeyen Arda, Atletico'nun 2.5 milyon eurodan 5 yıllık teklifini kabul ediyor.
Arda'nın Avrupa'da oynama arzusunun ağır bastığı ortada. Ama keşke bunu haftalar önce söyleseydi de, G.Saray'ı ve Terim'i yarı yolda bırakmasaydı. G.Saray, geçen sezon Beşiktaş'ın yaşadığı "Önde Türk futbolcu bulamama" sorununu zor aşar.





Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA