Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Şikayet.. Şikayet!..

Koyundan mek parmak öteyiz.. Şikayet etmeyi biliyoruz.. İstiyoruz ki, birileri bizim adımıza harekete geçsin.. İşi bitirsin. Biz popomuzu oynatmadan, eziyete katlanmadan hazıra konalım..
Carousel alışveriş merkezinde çocukların oyalandığı atlı karınca (Carousel bu demek zaten) 1 milyondan 1.5 milyona çıkarmış, binme fiatını.. Enflasyon yüzde 10'lara inmiş.. Zam yüzde 50?.. Neden?..
Akmerkez, olmadık şekilde alışverişe gelenlerden para kesiyor, otopark için.. Beşiktaş belediyesi zamanında çırpındı, bedava olsun diye.. Adamlar taksi durağı için dahi yer ayırmayıp çevre trafiğini felç ediyorlar..
3 milyondan 5 milyona çıkmış parka giriş.. Nerdeyse yüzde 100..
Efendim bu kent sahipsiz.. Ne valinin umurunda böyle keyfi kararlar, ne Belediye Başkanının..
Peki öyledir diye halk soyulacak mı?..
Halkın kendi hakkını araması yok mu?..
Çocukken babam anlatırdı.. Amsterdam Belediyesi bir gün şehir otobüslerine o zamanki paramızla 1 kuruş zam yapmış.. Ertesi gün kentliler sözleşmiş gibi otobüse binmemişler.. Herkes işine geç kalmış.. Hayat felç olmuş.. Ertesi gün, daha ertesi gün, hep öyle.. Sonunda belediye zammı geri almak zorunda kalmış.. Ne örgüt, ne kampanya.. Herkes kendiliğinden karar verip yürümüş işine..
İşte insan olma, toplum olma, vatandaş olma bilinci bu..
Bizde koyun olma bilinci var sadece.. Kendine yapılanları koyun gibi kabullenip, bir çobandan imdat beklemek..
Yahu arabalısı, arabasızı bir boykot edin bakalım Akmerkez'i..
Çocuklusu, çocuksuzu, Carousel'e gitmeme kararı alın..
Boş kalsınlar üç gün.. Görelim bakalım tükürdüklerini yalamıyorlar, koydukları zamları geri almıyorlar mı?..
Dayanın. Eski fiatı da kabullenmeyin ki ders olsun adamlara.. Atlı Karınca 500 bine, otopark 1 milyona inene dek adım atmayın, bakın nasıl muma dönüyor?. Bakın bir daha sizin kesenizden hovardalığa kalkışmaya cesaret edebiliyorlar mı?.
Koyunlar koyun gibi yaşamaya mahkumdurlar..
Sakın ola, bana bir daha şikayet mektubu yollamayın!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA