Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

34 BE 5518!..

Bayım.. Kendinizi şerbetli sanıyorsanız aldanıyorsanız.. Bu ülkede her gün trafik kazalarında kurbanlık koyun gibi giden binlerce insan da aynen sizin gibi düşündükleri için öldüler

"Kaza başkasının başına gelir.. Bana değil.."
Akatlar ile Etiler arasında, Sarı Konakların yanından bir bağlantı yolu açıldı. Daracık, iki şerit. Gelişle gidiş arasında da kesiksiz bir çizgi var.. Yani öte yana geçmek yasak..
Hem de kapalı bir viraja girerken, yani karşısını katiyen göremezken bizi hızla solladınız.. Hem de nasıl?.. Bir elinizde cep telefonu.. Direksiyonu tek elle tutarak.. O sırada karşıdan da biri geliyor olsaydı, üç araba kafa kafaya girmiştik.. Say bakalım ölü ve yaralıları..
Yahu araç kitini geçtik. Cep telefonu kulaklığı 3 milyon liraya pazara düştü.. Bu kadar telefonkoliksen, trafik kurallarını bu kadar sallamıyorsan, hiç değilse bir kulaklık al da, ellerin direksiyonda kalsın bari, bir hal vukuunda daha hızlı müdahale edebilesin..
Dönüp gelip önümüzde Alkent'e girdiniz.. Alkent.. Bu ülkenin en ileri eğitimli (Pöhhh.) kişilerinin oturduğu site.. Nasıl girdiniz.. Orayı tabakhane sanıyor olmalısınız.. Ters yönden.. Normal giriş yolunda bir araba vardı, onu bekleyemediniz, tersten dalıp yolunu kestiniz, polis arabası, gangsterleri durdurur gibi..
Bayım siz bu kafa ile pek yaşamazsınız.. Ama birlikte götürdükleriniz ne olacak?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA