Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bırakır Giderim

"AIG hisseleri için ayrılan 23 milyon $ transfere verilmezse istifa ederim. Yıldıray'ın işi bitiyor. Mondragon kalıyor. Hasselbaink ile görüşüyoruz"

Galatasaray İkinci Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ergun Gürsoy, yazarımız Hıncal Uluç'a 100. yılda Galatasaray'ı zirveye taşımak için yaptıkları planları anlattı. İşte Gürsoy'un olay yaratacak açıklamaları: "Ben yönetime girmeden önce Başkan Özhan Canaydın'la oturup pazarlık yaptım. AIG hisselerinin alınması için 23 milyon dolar para ayrılmıştı. Ancak AIG hisselerini Ünal Aysal'dan gelen parayla aldığımız için bu 23 milyon dolar boşa çıktı. Başkan da bana bu paranın tamamını transferde kullanma garantisi verdi. Eğer bu para transferde kullanılmazsa iki ay sonra bırakır giderim.

Yıldıray'la anlaştık
100. yılda çok büyük bir takım yaratmak için büyük adımlar attık. Yıldıray'la 3 yıl için prensip anlaşmasına vardım. Şu anda tek pürüz, onun peşinat olarak toplam rakamın yüzde 30'unu istemesi. Yıldıray, Galatasaray'da oynamak istiyor. Biz de Yıldıray'ı istiyoruz. Bu sorunu aşarız. Fatih Akyel'in alınmasını Hagi özellikle istedi. Ancak camia bu oyuncuya sıcak bakmıyor. Okan da G.Saray'a dönmek istiyor ancak camiadan ona karşı da tepki var. Emre dönmek isterse de, bu oyuncuyu alırız.

Hagi belirleyecek
Taraftarımız, önümüzdeki sezon mutlaka başarılı olacak bir takım istiyor. Başkan da yöneticiler de bunu biliyor. O yüzden bu transferlerin yapılacağına inanıyorum. Hasselbaink'le de görüşmelerimiz devam ediyor. Bu konuda büyük mesafe kaydettik. Listemizdeki diğer yerli oyuncuları da kadromuza katmak istiyoruz. Ben sürekli üstürne basa basa vurguluyorum, teknik direktörümüz Hagi ile 16 aylık sözleşmemiz var. Kadroyu Hagi'nin verdiği listeye göre şekillendireceğiz. Kalacak ve gidecek oyuncular da onun raporu sonrası belli olacak.

Mondragon uslanacak
Mondragon
'la birebir konuştum. Çok iyi bir kaleci. Sergilediği agresif tutumlardan vazgeçeceğinin ve uslanacağının sözünü verdi. Kadromuzdaki diğer yabancı oyunculardan sözleşmesi sürenlerle işimiz kolay değil. Öyle iyi anlaşmalar yapmışlar ki... Kimse de bir yere gitmek istemiyor. Ama biz çok iyi bir takım yaratmak için elimizden geleni yapacağız."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA