Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Arkadaş ayağı ne iştir?..

Sevgi'nin Günlüğü

Olan oldu arkadaşlar... Jennifer Lopez ve Marc Anthony evlendi. Şimdi elin Hollywood yıldızlarının nikâhı Sevgi'yi niye gerdi? Önce sizleri aydınlatmak adına biraz magazin bilgisi aktarayım. Bu Jennifer ve Marc sözüm ona yıllardır arkadaşlar. İki latin şarkıcının beraber şarkı söylemişlikleri, konser vermişlikleri falan var. "E bunda ne var?" demeyin, devamını dinleyin. Marc Anthony kâinat güzeli Dayanara Tores'le evliydi. J.Lo da malum şarkıcı P. Diddy, peşine dansçı kocası üzerine kaymaklı Ben Affleck kadayıfı durumlarındaydı. Ben'le Lopez'in ipleri kopar kopmaz da Marc kainat güzeline "boş ol, boş ol, boş ol" çekip daha hatunun kırkı çıkmadan J. Lo'ya nikahı bastı. Ve Sevgi'ye afakanlar bastı.
1.Eski sevgili kabusum hortlamıştır.
2.Arkadaş ayağı ne iştir?
Biz genç kızların en büyük takıntısı manitamızın bizden önce fingirdediği kadındır. Çünkü ilişkideki en ufak bir soğuklukta insanın aklına eski sevgilisi gelir. Eski sevgili nedense tampon görevi görür. Yalnız kalıp bunalım yapacağınıza, geçmiş günleri yad edersiniz falan.
Oysa bit pazarına nur yağmışlığı yoktur. Yani adam ayrıldıysa yürümemiştir işte ama yookkk! Ya ayrılan sizinki değilse? Ya salya sümük peşinden süründüyse? Ya Mecnun millennium kıvamındaysa? En fenası; ya aklı hala ondaysa!!!!
Sevgilimizin eski manitası daima "kaka kadındır". Yüzü güzelse basenleri geniştir, fizik yıkılsa da yapay sarışındır. Hiçbir kusur bulunamazsa aptaldır, basittir, görgüsüzdür. Özetle tırnağımız bile değildir. En matrak sahnelerse sürpriz ebelenmelerde yaşanır.
Mesela geçen akşam benimkiyle yemeğe çıktık. Aramız limoni, amaç yemeği değil birbirimizi yemek. Ana! Bir sarışın çiyan görüyorum. (Benimkinin eskisi) Tatlı yiyip tatlı konuşmanın tam zamanıdır kızım Sevgi. Üç günlük dünyada ekşi ekşi takılmaya değer mi? Derhal dudak parlatıcımı tazeledim, bir kahkaha, bir neşe.. devamlı sarılmalar, cilveler falan.
Tabii sevgilim bir anlam veremese de dırdırımdan yırttığı için hiç bozmadı. Bu arada düşmanlarım da çat çat çatladı. Eski sevgili tehlikesi mevcutken, yıllardır "arkadaşız" diyen Jennifer ve Marc aniden evlenince tadım kaçtı tabii. Düşünsenize Ben Affleck ile Dayanara'yı. Belki beraber yemek yediler, belki evlerine girip çıktılar. Sonuç: Havayı aldılar.
Kadın ve erkek gerçekten iyi arkadaş olabilir mi? Yani ikisi de duygusal bir çekim hissetmeden. Tamamen dostça takılabilirler mi? Yoksa ateşle barut yan yana durmaz mı? Yani bir taraf mutlaka abayı yakar mı?
Sevgilinizin karşı cinsten arkadaşlarını düşünün. Güzel ya da çirkin fark etmez (bknz: Marc Anthony). Hiç içinize şüphe düşmedi mi? Hayır mı?. Alooo uyandırayım, devir sırttan bıçaklama devri arkadaşım.
Şu arkadaş ayağı, nasıl bir ayaktır?. Sakın bana kendine güven, gerisini merak etme sen edebiyatı yapmayın. Siz gerçekten kendinize güveniyor musunuz? Hem özgüven hem de dürüstlük anlamında
Ne demişler? Asla asla deme! Ya bir gün siz de tüm bildiğiniz ahlak kurallarını altüst edecek kadar aşka kapılırsanız? Belki en yakın arkadaşınıza, belki arkadaşınızın aşkına. "Aşkta her şey mübahtır" dense de, aman Allah korusun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA