Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Suçlu hocası ve kocası Kop

"Yanlış teşhis ve tedavinin sorumlusu 'Her şeyi ben bilirim' diyen Yücel Kop'tur. Süreyya Ayhan, hayatının fırsatını, Olimpiyat şampiyonluğunu kaçırmıştır"

Ben, bu konuyu yaklaşık 2 ay evvel köşemde yazmıştım ve "Süreyya çekilirse şaşmayın" demiştim. Bu, benim beklediğim sonuç. Sakatlığının psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bunun nedeni hocası ve kocası Yücel Kop'tur.

Fırsat kaçtı
Turgay Renklikurt Hoca, Süreyya'nın sakatlığından şüphe etmiş ve gazetesinde, "Yanlış tedavi sonunda kronikleşmiş olabilir" demişti aylar önce. Yücel Kop, buna da yanıt vermedi. Çünkü yanlış teşhis ve tedavinin sorumlusu da Süreyya'yı herkesten kaçıran, "Her şeyi ben bilirim" diyen Yücel Kop'tur. Süreyya Ayhan, hayatının en büyük fırsatını, Olimpiyat şampiyonluğunu kaçırıyor. Geçen yıl da gene hocasının hatalarıyla Paris'te dünya şampiyonluğunu kaçırmıştı. Ne yazık ki o zaman eleştirilerimi dikkate alacaklarına beni bir vatan haini ilan etmediler.

Elvan boşluğu doldurur
Gerçekler şimdi ortaya çıktı. Ama ne yazık ki Türkiye ve dünya atletizmi Süreyya Ayhan gibi bir büyük yeteneği kaybetti. Onun boşluğunu Elvan Abeylegesse'nin dolduracağına ve olimpiyatta altın madalyayı getireceğine inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA